фирми продукти
представяме
работа
 
Пет години мебели Bene в България

На 20 септември по повод своята пета годишнина на българския пазар и във връзка с последните новости в областта на концептуалните офис мебели, българският екип на международната фирмена група Bene организира неформална среща с журналисти и партньори в едно по-различно офис пространство на колекцията PARCS. Специални гости на събитието бяха представители на мениджмънта от Австрия – Ева Войчева, мениджър маркетинг и продажби, и Кристиан Мелцер, регионален мениджър продажби за Югоизточна Европа.

Пет години мебели Bene в България   Ева Войчева и Кристиан Мелцер

Bene е специализирана в оформлението и обзавеждането на офиси и работни помещения. Развойната дейност, дизайнът и производството, както и консултациите, проектирането и продажбите, са събрани под един покрив. За Bene офисът е витално жизнено пространство: интелигентните офис решения допринасят за успеха на фирмата. Bene разработва концепции за ефективност, рентабилност и илюстрация на ценностите, разделяйки офиса на разнолики и въздействащи зони – с открити конструкции и гъвкаво разположение в пространството. Съвършената работна среда трябва да действа като помага и мотивира хората в тяхната. За реализацията на офис пейзажи Bene предлага специалисти в проектирането, обзавеждането и логистиката. Като доставчик на комплексни услуги групата разработва собствено продуктово портфолио с високи дизайнерски претенции, разширено с премерен асортимент от водещи марки. С оборудването на бек офиси и кабинети за мениджърите, системите за пространствено структуриране, мултимедийните решения за конферентни зали, въртящите се офис и конферентни столове, както и тапицираните столове за фоайета и салони Bene покрива всички зони на модерния офис.

Колекция PARCS   Колекция PARCS

Съвместно с Bene лондонското дизайнерско студио PearsonLloyd разработи напълно новаторска, неконвенционална колекция от мебели, а с нея създаде и нова идея за живота в офиса. PARCS е колекция, която оформя пространства и създава вдъхновяваща работна среда за спонтанно общуване, лични разговори, съвместна работа и срещи. Системата позволява произволни комбинации и благодарение на пространствената концепция е едновременно архитектура и мебел. PARCS отговаря на изискванията за ергономия, интегриране на мултимедии и лична сфера встрани от работното място.

Централата на група Bene се намира във Вайдхофен на Ибс в провинция Долна Австрия.
С общо 83 обекта в 33 страни и 1 248 работници и служители по цял свят Bene предлага на своите клиенти регионален достъп до всички свои услуги. Bene е пазарен лидер в Австрия и заема пето място в Европа. Групата разполага с една от най-модерните и най-ефективните производствени бази в индустрията за офис мебели в Европа.


26 септември 2011 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Bene, мебели, обзавеждане, офис мебели


още от категорията офис мебели

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg