фирми продукти
представяме
работа
 
Глобал-Тест ЕООД - вашият надежден партньор за измервателна апаратура

Глобал-Тест ЕООД - вашият надежден партньор за измервателна апаратураГлобал-Тест ЕООД e официален представител на фирмите Теsто, Vega, Kobold и Kern - Германия и на Casella Cel - Англия. Фирмата има дългогодишен опит и сериозни позиции на българския пазар като дистрибутор на висококачествени уреди за измерване на физикохимични величини, климатични параметри, димни газове, ниво, прах, шум, осветеност и др., подходящи за различни приложения в промишлеността, производството и ХВП.

Ние предлагаме пълни комплекти от уреди за eнергийна ефективност за обследване на сгради и промишлени системи, както и всички измервателни уреди, съответстващи на изискванията на HАCCP.

Глобал-Тест ЕООД е сертифицирана по ISO 9001:2008 и залага изключително много на качеството на предлаганите продукти, което определя конкурентните й позиции на пазара. Глобал-Тест ЕООД е оборудвана и със сервиз за поддръжка, гаранционен и следгаранционен сервиз на продаваната апаратура.

За удовлетворяване нуждите на своите клиенти Глобал-Тест ЕООД разполага с акредитирана лаборатория за калибриране на средства за измерване за температура, влага и скорост на въздушен поток - Тотал-Tест ООД. Фирма Глобал-Тест ЕООД предлага и калибриране на новозакупени и ползвани уреди в акредитирана по ISO 17025 лаборатория в Германия, с издаване на DKD-сертификати.

Фирма Глобал-Тест ЕООД ще участва в специализираната изложба "Булконтрола", която ще се проведе в Международния изложбен център (IEC) на бул. "Цариградско шосе" №147 от 13 до 15 април 2011 г., зала 4, щанд D5.

Работно време: 13 април – 15 април – от 10.00 до 18.30 ч.

По време на изложението, както и през целия месец април, Глобал-Тест ЕООД ще предлага на преференциални цени (-10%) всички модели газ анализатори и термовизионни камери!


6 април 2011 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Глобал-тест, измервателна апаратура, измервателни уреди, термометри, влагомери, оборотомери, нивомери, газ анализатори, термовизионни камери


още от категорията измервателна апаратура

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg