фирми продукти
представяме
работа
 
Осака - висшата мода в декорацията

Фирма "Атри" представя продуктите на Арте Осака – водещ производител на декоративни бои и мазилки. Продуктите са с гарантирано високо качество, лесни за полагане и с ниска разходна норма. Предлагат се на достъпни цени.

Компанията Осака е основана през 1984 г., с цел да се внесат на пазара декоративни продукти, непознати дотогава в Испания. Двадесет години по-късно компанията се превръща в бизнес групата Арте Осака, производител на собствени декоративни бои и мазилки. Фирмата базира производството си на най-иновативните техники в научноизследователската и развойна дейност.

Благодарение на отличната квалификация на своите кадри и иновативните технологии, Арте Осака разработва в собствените си лаборатории висококачествени декоративни бои и мазилки. Нейната гъвкава и универсална производствена система спомага създаването на широка и разнообразна продуктова гама – от класически велатури и венецианска мазилка до множество оригинални и иновативни декорации.

Осака за професионалисти

Боите от тази линия се продават само при дистрибуторите на фирмата, специализирани в областта, като се характеризират с разнообразие и с широка гама от декоративни покрития.

Декорация за интериора


Perlescente – Перлесенте е декоративна перлена мазилка с характерни по-тъмни и светли нюанси, която силно наподобява декоративен тапет. Подходяща е както за модерния, така и за класическия интериор.

Perlescente - Перлесенте


Madreperla – Мадреперла е перлена декоративна боя с метални отблясъци и деликатни тъмни точки за вътрешни стени и тавани. Изключително подходяща за авангардни интериори.

Madreperla - Мадреперла


Coral – Корал е декоративна боя с деликатни точици, която напомня за ренесансовите дворци. Подходяща както за класически, така и за модерни интериори, тя е е лесна за нанасяне, устойчива във времето и лесна за поддръжка.

Coral - Корал


Genesis – Дженезис е декоративна боя с бели и черни точки, подходяща както за авангардни, така и за класически интериори. В светлите си тонове имитира текстурата на гранит. Изключително подходяща за декорация на камини.

Genesis - Дженезис


Fantasia – Фантазия е лесна за нанасяне декоративна боя, която пресъздава романтична атмосфера, напомняща за къщите от едно време. Ефектът се подчертава при използването на силни цветове.

Fantasia - Фантазия


Siroco – Сироко е декоративна боя с ефект на фин пясък. Може да бъде нанасяна с ръкавица за деликатен рустикален ефект или с четка за модерен и дързък интериор.

Siroco - Сироко


Siroco Multicolor – Сироко Мултиколор е разноцветна декоративна боя с ефект на фин пясък. С многобройните си комбинации от цветове и нюанси e подходяща за хора, които търсят модерен и елегантен, но същевременно дискретен интериор.

Siroco Multicolor - Сироко Мултиколор


Aguamarina – Агуамарина е изключително красива класическа велатура, която позволява постигането на многобройни декоративни ефекти според инструмента, с който се нанася.

Aguamarina - Агуамарина


Benares – Бенарес е декоративна варова боя, подходяща за хора, които търсят елегантен класически стил. Деликатният декоративен ефект се постига при нанасянето й в два слоя с четка, с кръгови движения.

Benares - Бенарес


Stucco Mitico – Стуко Митико е декоративна мазилка с ефект на мрамор, изградена на базата на отлежала вар (класическо стукко венециано). Притежава висока паропропускливост и дълготрайно антибактериално и противомухълно действие. В зависимост от начина на нанасяне и цвета могат да се получат богата гама декоративни ефекти.

Stucco Mitico - Стуко Митико


Stucco Spatola – Стуко Спатола е изключително фина декоративна мазилка с ефект на мрамор, изградена на базата на отлежала вар (класическо стукко венециано). Притежава висока паропропускливост и дълготрайно антибактериално и противомухълно действие. В зависимост от начина на нанасяне и цвета могат да се получат богата гама декоративни ефекти.

Stucco Spatola - Стуко Спатола


Damasco – Дамaско e декоративна мазилка с мекия ефект на копринено кадифе. Удовлетворява съвременните изисквания за елегантност и изтънченост както в класическия, така и в модерния интериор.

Damasco - Дамaско


Supreme Colors – Сюприм Колoрс е перлена декоративна боя, подходяща както за интериора, така и за екстериора. Може да се нанася върху всякаква основа, като не се нуждае нито от основа, нито от защитен финиш. Може да се нанася с мече, четка, ръкавица, гъба или тампон, според желания краен ефект. Добавен като оцветител в Корал, Антигуас Тиерас или Дженезис им придава интензивен перлен цвят. Сюприм Колорс може да бъде полаган и като финиш за Бриза, а най-светлата му база се тонира в многобройни цветове.

Supreme Colors - Сюприм Колoрс


Декорация за екстериора

Coral Exterior – Корал Екстериор е декоративна фасадна боя с деликатни точици, която напомня за ренесансовите дворци. Тя е е лесна за нанасяне, устойчива във времето и лесна за поддръжка.

Coral Exterior - Корал Екстериор


Siroco Exterior – Сироко Екстериор е декоративна фасадна боя с ефект на фин пясък. Може да бъде нанасяна с ръкавица за деликатен рустикален ефект или с четка за модерен и дързък ефект.

Siroco Exterior - Сироко Екстериор


Veladura Exterior – Веладура Екстериор е изключително красива и устойчива класическа велатура, която позволява постигането на многобройни декоративни ефекти според инструмента, с който се нанася.

Veladura Exterior - Веладура Екстериор


Осака "направи си сам"

Боите от тази линия се отличават с изключително лесно нанасяне, готови цветове и могат да бъдат открити и в големите строителни хипермаркети.

Декорация за интериора

Antiguas Tierras – Антигуас Тиерас е декоративна боя с бели точки, идеална за интериори в рустикален стил. В светлите си тонове имитира естествен камък и е подходяща и за модерни интериори. Вдъхновена от природата, тази декоративна боя е лесна за нанасяне, устойчива във времето и лесна за поддръжка.

Antiguas Tierras - Антигуас Тиерас


Cosmopolita – Космополита е декоративна боя с бели и черни точки, подходяща за модерни интериори. В светлите си тонове имитира текстурата на гранит и създава естествена и релаксираща атмосфера. Тя е лесна за нанасяне, устойчива във времето и лесна за поддръжка.

Cosmopolita - Космополита


Ensueno – Енсуеньо е екологична декоративна мазилка, която дава интензивен и характерен цвят, напомнящ за къщите от едно време. С многобройните си цветове тя е актуална и днес.

Ensueno - Енсуеньо


Brisa – Бриза е декоративна мазилка с естествени нишки. Матовата завършваща вакса придава уютен рустикален ефект.

Brisa - Бриза


Atmosphere – Атмосфере е изключително лесна за нанасяне боя. Само с четка и един слой от нея постигате декорация на фини разноцветни нишки.

Atmosphere - Атмосфере


Arenas Multicolor – Аренас Мултиколор е разноцветна декоративна боя с ефект на фин пясък. С многобройните си комбинации от цветове и нюанси придава екзотика на всеки интериор.

Arenas Multicolor - Аренас Мултиколор


Estuco Mineral – Естуко Минерал е декоративна мазилка с ефект на мрамор, изградена на базата на отлежала вар (класическо стукко венециано). Притежава висока паропропускливост и дълготрайно антибактериално и противомухълно действие. В зависимост от начина на нанасяне и цвета могат да се получат богата гама декоративни ефекти.

Estuco Mineral - Естуко Минерал


Efecto Oxido – Ефекто Оксидо е матова или метализирана патина, която се полага върху тъмна основа. Ако искате да сте на гребена на вълната на модните тенденции в интериора, това е Вашата декорация.

Efecto Oxido - Ефекто Оксидо


Декорация за екстериора

Arenas Exterior – Аренас Екстериор е разноцветна фасадна декоративна боя с ефект на фин пясък. С многобройните си комбинации от цветове и нюанси придава екзотика на всеки екстериор.

Arenas Exterior - Аренас Екстериор


За допълнителна информация: Атри ЕООД


1 март 2011 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Атри, бои, декоративни бои, мазилки, декоративни мазилки


още от категорията бои, лакове, китове

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg