фирми продукти
представяме
работа
 
Уловете праха с професионални прахоуловители Явор и аспирации Шуко

Прахоуловители ЯворПрахоуловителите Явор, произвеждани от фирма Престиж 95 ДМ ООД, са аспирационни уредби, които чрез засмукване освобождават обслужваните машини от отпадъците им. Те са предназначени за събиране на неметални отпадъци: дървесни или пластмасови стружки, гранули, стиропор, хартия и намират много приложения в различни индустрии и видове производства. Предлагат се в различни варианти за различни нужди и мощности.
Преимуществата на прахоуловителите Явор са лека тръбна конструкция, лесен монтаж и демонтаж, мобилност, осигурена от ходови колела, лесна опаковка и транспорт, осигурени от мобилния подход при конструиране.

Престиж 95 ДМ ООД проектира и изгражда централни аспирации за заводи, цехове, предприятия. Фирмата предлага индивидуални решения във всеки един от случаите, съобразно вида на производството, вида на вредните емисии, специфичните условия на производствения процес, допустимите норми на вредни вещества и емисии, и не на последно място - съгласно бюджета.

Престиж 95 ДМ ООД е официален представител за България на системи Шуко (Schuko) – изключително широка гама от машини, инсталации, работни маси, модули и съответните части и компоненти за тях:

Централни аспирации SchukoЦентрални аспирации Schuko
Престиж 95 ДМ ООД предлага продажба, монтаж, инсталация и гаранционно и извънгаранционно обслужване на цялостни централни аспирации Шуко (Schuko). В различните случаи това може да включва разнообразни професионални машини и компоненти, произведени с различни характеристики от световния лидер Шуко (Schuko), като резултатът винаги е една перфектна цялостна система във всеки един от случаите, с лесна и автоматизирана поддръжка и възможно най-ниска консумация на ел. енергия.

Подвижни аспирации Schuko VacomatПодвижни аспирации Schuko Vacomat

Професионалните подвижни аспирации Шуко (Schuko) предлагат ефективно обезпрашаване и очистване на въздуха. Специално за осъществяване на предвижването в рамките на завода са разработени подвижните аспирации от серията VACOMAT. Те са с особено висока мощност. Производствените модули VACOMAT в зависимост от серията могат да бъдат от 1 до 4 метални резервоара за улавяне на праха и стърготините, както и чували за улавяне на праха и стърготините с диаметър 770 мм размер V.

Аспирации за засмукване на праха по време на шлифоване Schuko OctopusАспирации за засмукване на праха по време на шлифоване Schuko Octopus
С помощта на работни маси ШУКО тип Octopus създавате чисти работни места без прах и отговарящи на изискванията за дървообработващи предприятия BG (TRK с 2 мг/м прах). Работна маса ШУКО тип Octopus е предвидена за свързване към наличната аспирация. Възможност за разработка на начин за свързване на масата към съответната аспирация, като при това се доставят необходимите материали.

Аспирации за улавяне на вредни вещества, пари и мъгла при боядисване Schuko Farbmax и SupermaxАспирации за улавяне на вредни вещества, пари и мъгла при боядисване Schuko Farbmax и Supermax
Инсталацията (стената) за улавяне на вредни вещества при боядисване FARBMEISTER може да бъде доставена в различни размери, двигатели и принадлежности. Бързата смяна на филтъра гарантира минимален престой на машината и се осъществява много лесно. Машината е с вана за вода и работна площадка.

Преса за изработка на брикети Шуко (Schuko) тип CompactoПреса за изработка на брикети Шуко (Schuko) тип Compacto
Пресата позволява използването на енергията, съдържаща се в праха от шлифоването, в стърготините от рендосване и рязане на дървесина. Брикетите, получени от стружките, се складират на минимално пространство и отделят много калории при горене. С помощта на пресата за брикети Compacto е възможна обработката на различни материали като: стружки от дървесина; стружки от пластмаси, стирол, стириопор, PU, PVC; стружки от мед, алуминий, цинк, бронз, месинг; прах от шлифоването на дървесина; отпадъци от тютюн; изрезки от джинсов плат; изрезки от банкноти; изрезки от хартия.


18 ноември 2010 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Престиж 95 ДМ, прахоуловители, аспирационни уредби, аспирационни системи, централни аспирации, подвижни аспирации, преса за брикети


още от категорията машини за производство на мебели

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg