фирми продукти
представяме
работа
 
София търси частни инвеститори за изграждането на спортен комплекс

София търси частни инвеститори за изграждането на спортен комплексСтоличната община ще се опита да привлече частен инвеститор за изграждането на нов спортен комплекс в кв. "Триъгълника". Идеята е да се продаде на фирма правото на строеж върху общински имот от над 5300 кв. м, върху който ще могат да се построят обекти на обща площ от 805 кв. м. Срещу цената на правото на строеж и инвестициите в четири игрища, маси за тенис, съблекалня, кафене и паркинг, частната фирма ще има правото да ползва обекта 20 години.

На сесията си в четвъртък общинският съвет ще гласува документацията за конкурса за учредяване на правото на строеж на спортния комплекс. В нея е записано, че началната цена за правото на строеж е 97 361 лв. Кандидатите, желаещи да участват в конкурса, ще трябва да представят идеен проект за бъдещия спортен комплекс. Те ще трябва да предоставят и график за ползването на съоръженията безплатно от деца поне 6 часа на ден, както и програма за организиране на турнири по футбол между училища и детски градини от района. Спортният комплекс трябва да бъде изграден за максимум 2 години от подписването на договора с общината.

При оценката на офертите най-много точки ще се дават за цената - максимум 60. По 10 точки ще получат най-добрите идейни проекти, графици за безплатно ползване от деца и програми за училищни футболни турнири.


28 април 2010 - в. Дневник
Няма коментари


ключови думи
строителство, проектиране, спортни комплекси, спортни съоръжения, инвеститори, инвестиции


още от категорията Инвеститори

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg