фирми продукти
представяме
работа
 
Workspace България откри първия си професионален шоурум за иновативни офис мебели

мебелен шоурумВъв времето, в което живеем, мебелите вече не са единствено функционална част от ежедневието. Те трябва да носят стил, идентификация, чувства. Те са част от битието ни. Създават средата, в която живеем и работим, и дори им позволяваме да определят настроението ни. Това важи и за оформлението на работното пространство. Съществува тясна връзка между подредбата на офиса, работната среда, фирмената култура и успехите на компаниите. Обзавеждането се превръща в инструмент за пресъздаване на уникалността и ценностите на всяка фирма, правейки ги пространствено осезаеми за служители и клиенти. Формата се превръща във вдъхновение. Функцията се прелива във въображение. Материалите създават емоция.

Иновативен шоурум с висококачествени мебели и интериорни продукти, които стимулират, мотивират и вдъхновяват хората откри Workspace България на 10 септември в София. Шоурумът се намира в сградата на ABACUS Business Center, бул. България 118.

Workspace България е българо-швейцарска фирма и представя световно известни марки за мебели, с изключително качество и дизайн. Със своя над 30-годишен опит на швейцарския пазар, фирмата внася в България и една сравнително неразработена за нас услуга - планиране, оптимизация и организация на пространството. Workspace има за цел да подпомага архитектите, инвеститорите и компаниите да създадат и организират мястото за работа и срещи, максимално ефективно, привлекателно и с грижа за здравето и комфорта.

На площ от над 350 кв.м. са изложени комплексни решения за офис, конферентни зали, места за срещи и публични пространства. Услугите и продуктите обхващат цялостния процес - от планирането и конкретната пространствена концепция, през мебелите, акустичната концепция, концепцията за осветление, до интериорните аксесоари. Марките, които се представят са подбрани на базата на дългогодишен опит и доказано партньорство. Голяма част от тях влизат в България за първи път, след като са добре познати и признати по света - USM, Herman Miller, Wilkhahan, Republic of Fritz Hansen, Zuco, MOX, Adeco, Lapalma, Ruckstuhl и много други. Дизайнът е както съвременен, така и класически и e основан на комфорт, ергономичност, функционалност, екология, икономия и разбира се естетичност.

Г-н Петер Хеги, изпълнителен директор на Workspace България, сподели: "Ние бихме искали да сме от полза за бизнеса на нашите клиенти, затова им предлагаме не просто мебели и мебелни системи, а възможности да оптимизират работния процес и да повишат ефективността на компанията. Друга насока, в която са ориентирани нашите предложения са мисълта за здравето на служителите, тяхната мотивация и като цяло подобряване на комуникацията в офиса и офис културата на работната среда. Намерението ни е да помогнем на клиентите ни да се възползват максимално от връзката между интериорен дизайн и качеството на живот и работа."

В бъдеще Workspace България си поставя за цел организиране на постоянни изложби и арт-инсталации в шоурума, представяне пред българска аудитория на световноизвестни имена в областта на дизайна, лекции по дизайн, архитектура и съвременно изкуство, както и множество събития, подкрепящи развиващата се с бързи темпове културна среда в столицата.


14 септември 2009 - Comfort.bg
20 октомври 2009 16:42 | ka4estveni ne6a
От: IRIS
невероятен дизайн и качество
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
офис мебели, обзавеждане, мебелен шоурум, Workspace


още от категорията мебели

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg