фирми продукти
представяме
работа
 
Ще строят сграда с 50 магазина в Бургас

жилищно строителствоНова жилищна сграда с над 50 магазина ще бъде построена в квартал "Меден рудник" в Бургас. Застроената площ на модерната сграда е 3 222 кв.м., а разгънатата застроена площ - 21 625 кв.м. Инвестицията е на бургаската фирма "ГМ строй".

Идеята на проектантите и инвеститорите е да наложат на новата сграда името "Вълната" и тя да придобие собствена слава. Сградата е с дължина 120 метра и е обособена на три части от по седем жилищни етажа. Тя ще разполага още с подземен паркинг и партерен етаж, тип безистен, където ще бъдат търговските площи. Цената на магазините е от 700 до 1000 евро на квадратен метър. Жилищата в новата модерна сграда се продават на проект от 400 до 450 евро на квадрат.

Очаква се районът между зоните Б и В в най-големия бургаски жилищен комплекс "Меден рудник" да придобие нов модерен облик. Според брокери заради нарасналото търсене на имоти в тази част на града цените на жилищата могат да достигнат до 500 евро на квадрат през следващата година. Нови възможности предлага за инвеститорите и по-отдалечената зона Д в комплекса, където се предвижда нискоетажно строителство и еднофамилни сгради с висок стандарт на обитаване. "ГМ строй" предвижда в тази част строителство на увеселителен комплекс с ресторанти, барове и кафенета.


31 октомври 2008 - в. Дневник
Няма коментари


ключови думи
жилищно строителство, инвестиции, проектиране, жилищни сгради


още от категорията жилищно строителство

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg