фирми продукти
представяме
работа
 
Летище София търси офис обзавеждане за терминалите

летище СофияЛетище София се нуждае от офис обзавеждане за двата терминала - това показва справка в регистъра за обществените поръчки. Избраната компания трябва да проектира, изработи, достави и монтира офис мебелите, като прогнозната стойност на поръчката е 300 хил. лв.

Компаниите, които желаят да се включат в конкурса, трябва да го направят до 12 септември т. г. Необходимо условие за кандидатстване е да са изпълнявали подобни договори през последните три години, като общата им сума трябва да е над 10 млн. лв. Гаранцията за включване в процедурата е 3000 лв., а срокът за изпълнение на проекта е 2 месеца от подписването на договора. Летище София финансира изцяло проекта със средства от летищни такси, както и собствени парични средства.

Освен тази поръчка, от летището са обявили, че се нуждаят от абонаментно обслужване и поддръжка на хладилна част към централната климатична инсталация, която обслужва терминал 2. Системата се нуждае от провеждане на профилактични дейности, както и от отремонтиране при възникнали технически проблеми.

Договорът за изпълнение на втората поръчка ще бъде сключен с избрания кандидат за срок от 1 година, като гаранцията за включване в процедурата е 1000 лв. Поръчката се финансира от събраните летищни такси. Крайният срок за подаване на документи е 20 октомври.


27 август 2008 - в. Дневник
Няма коментари


ключови думи
летище, София, обществени поръчки, офис обзавеждане


още от категорията офис мебели

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg