фирми продукти
представяме
работа
 
Силози от 6 и 12,5 тона оптимизират работата на големи строителни обекти

Силози от 6 и 12,5 тона оптимизират работата на големи строителни обектиВодещият български производител на лепила, мазилки и топлоизолационни материали Теразид ЕООД вече предлага на своите клиенти машини за нанасяне на сухи и пастообразни продукти. За доставчик на машините Теразид  избра германската фирма INOTEC Gmbh. С машините INOMAT M8 и INOCOMB PICCO MP18 може да се нанасят всички основни продукти за довършителни работи в строителството - циментови лепила, шпакловки, хидроизолации, мазилки, интериорни и фасадни бои. Всеки от двата модела е придружен от подробна инструкция за работа с продукти с марка Теразид, като са посочени оптималните технически настройки, пропорции и консистенция на материалите при различните операции.

Съществено предимство на машините е лекотата на работа и равномерното подаване на материала. В същото време машинното разбъркване на сухите смеси с вода дава отлична хомогенност на материала.

Практически изпитания за производителност на перисталтичната помпа показват, че двама души са достатъчни за нанасянето 500 кв. м драскана мазилка за 6 часа. В същото време крайният ефект е по-силно изразена релефна структура. Наред с това значително се намалява разходът на материал в сравнение с ръчното полагане.

Специалистите от Теразид ЕООД препоръчват използването на машините и за бързото и равномерно нанасяне на универсалния грунд за мазилки "Теразид G-33" и на контактния грунд "Теразид G-22". Отличен резултат се получава и при еднократно нанасяне на течна еластична хидроизолация за басейни и мокри помещения "Теразид GT-11".

Монофазната INOCOMB PICCO MP18 е особено подходяща за разбъркване и полагане на циментови лепила, например "Термозид", върху топлоизолационни плоскости.

За строителни фирми, които изпълняват мащабни обекти и за които кратките срокове на предаване са изключително важни, Теразид ЕООД е предвидила предоставяне на силози от 1, 3, 6 и 12.5 тона, които се доставят на обекта пълни със съответните сухи строителни смеси. Всеки силоз е оборудван така, че да смесва с вода материалите и да приготвя готов за полагане разтвор. Освен това силозите са комбинирани с всички необходими накрайници за нанасяне на лепилните смеси, използвани за работа с малките машини.

Специалистите на Теразид ЕООД планират поредица от демонстрации на строителните операции, изпълними с машините, пред клиенти - строителни фирми и инвеститори. Предвидени са и обучения на служителите и работниците от строителни фирми.


20 септември 2007 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Теразид, машини, силози, оптимизация на работа, строителство, довършителни работи


още от категорията строителна механизация

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg