фирми продукти
представяме
работа
 
Нова верига за строителни материали стъпи на пазара

Нова верига за строителни материали стъпи на пазараРумънска верига за строителни материали "Будмакс" стъпи на българския пазар с амбициозния план да стане водещ дистрибутор в сегмента, съобщиха представители на компанията.
Веригата вече разполага със складова и изложбена база в София и предвижда да отвори свои представителства в по-големите градове на страната. Тя е специализирана в предлагането на пълния асортимент от материали за строителството и ремонта. В момента има склад и търговски обект в Горубляне, разположени на 9 хил. кв.м под наем. 
Компанията търси подходящ терен, на който да изгради собствена база в София.
Имаме амбицията бързо да се наложим на пазара и да станем водещ доставчик на всякакъв вид материали за строителството, коментираха от компанията. Плановете й предвиждат да изгради търговско-логистични центрове с размер над 10 хил. кв.м в градове като Варна, Бургас, Пловдив, Велико Търново и други. Компанията разполага с големи количества материали на склад, осигурява доставка за едно денонощие и други.
"Будмакс" е част от румънската компания "Арабеск" (Arabesque), която съществува от 1994 г. Групата развива дейността си както в Румъния, така и в други страни в региона като Украйна, Молдова и др. В Румъния "Арабеск" управлява близо 20 търговско-логистични комплекса.
Като основен конкурент румънската верига определя вериги като "Практикер" и "Бриколаж", както и "Метро кеш енд кери", които също имат специализирани търговски части със стоки и материали за строителството.

16 юли 2007 - в. Дневник
Няма коментари


ключови думи
верига, строителство, строителни материали, дистрибутори, складове, терен, доставчици


още от категорията складове

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg