фирми продукти
представяме
работа
 
Откриха първия голям търговски комплекс в Търговище

Откриха първия голям търговски комплекс в Търговище

Първият голям търговски комплекс бе открит в началото на тази седмица в Търговище. Той се намира в новоизграждащия се кв. ''Запад 3'' на града. ''Изграждането на търговския комплекс е добро начало на мащабни инвестиционни намерения, които ще трябва в бъдеще да превърнат тази доскоро пустееща част от града в голям търговски център'', заяви при откриването на обекта кметът на Търговище д-р Красимир Мирев.

Сградата е разположена на площ от 4 600 кв.м и се намира на един от входовете на Търговище по пътя София - Варна -  непосредствено до бензиностанция ОМV. Търговският център е изграден със средства на Мебелстил ООД, като впоследствие част от помещенията в него са закупени от фирмите ''Лора Х 2'', ''Аладин'' и аптеки ''Д-р Папуров''. Стойността на първоначалната инвестиция не се уточнява, като вложената сума за участие в комплекса от''Лора Х 2'' е 1,8 млн. лв., от ''Аладин'' - 1,25 млн. лв., а от аптечната верига – около 1 млн. лв.

Сградата, чието строителство е завършено за седем месеца, събира ''Супермаркет 3'' на ''Лора Х2'', чиито магазини са част от веригата СВА, шоу-рум за мебели на ''Мебелстил'', магазин за бяла и черна техника на ''Аладин'', аптека от веригата ''д-р Папуров'' и кафе-бар ''Лайфстайл'' (също собственост на ''Мебелстил'').


15 декември 2006 - Investor.bg
Няма коментари


ключови думи
откриване, търговски комплекс, Търговище, Мебелстил


още от категорията магазини

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg