фирми продукти
представяме
работа
 
Кауфланд отваря хипермаркет в Сливен

Кауфланд отваря хипермаркет в Сливен

На 12 октомври Кауфланд открива своя първи хипермаркет в Сливен, който се намира на бул. Георги Данчев, съобщиха от компанията. Новият хипермаркет създава над 200 работни места, като служителите са предимно от Сливен и околността.

Същевременно от община Плевен съобщиха, че Кауфланд започва строителство на свой обект в Плевен в края на октомври тази година. Обектът ще бъде разположен на 4 хил. кв. м площ, а стойността му възлиза на 10 млн. лв без ДДС. Реализацията на проекта ще отнеме около 7 – 8 месеца, като с новата придобивка в Плевен ще бъдат разкрити 130 работни места. Кауфланд поема ангажимент да изгради и дари на община Плевен част от инфраструктурата около обекта, който ще бъде в близост до недовършената спортна зала. Дарението ще включва зелени площи, тротоари и при необходимост изграждане на светофарна уредба.

Групата Кауфланд е сред водещите германски компании за търговия с хранителни стоки. Разполага с над 650 хипермаркета в Германия, Чехия, Словакия, Полша, Хърватска, Румъния и България.


11 октомври 2006 - Investor.bg
Няма коментари


ключови думи
кауфланд, сливен, плевен, хипермаркет, строителство, проект, инфраструктура


още от категорията магазини

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg