фирми продукти
представяме
работа
 
'Иморент' финансира закупуването на две сондажни машини на концерна 'Бауер'

Лизинговото дружество на австрийската Ерсте банк "Иморент България" финансира закупуването на две сондажни машини на концерна "Бауер" на обща стойност над 2 млн. евро. Двете машини на германския концерн укрепват основите на големи и представителни строителни обекти в България. Те са закупени пряко от производителя Bauer Spezialtiefbau GmbH в град Шробенхаузен, Германия за филиала му "Бауер България" ЕООД на лизинг за срок от 5 години.

Лизинговата компания на "Ерсте банк" финансира закупуването на производствени съоръжения, машини, оборудване, строителна, селскостопанска, медицинска и друга техника и транспортни средства директно от доставчика.

Машините, с които успешно бяха реализирани сондажите при разширението на софийското метро, фундаментните работи по автомагистрала Тракия и многофункционалния комплекс "Сан Стефано Плаза" (срещу сградата на Българската национална телевизия) в столицата, са напълно оборудвани да изпълняват и най-сложните вертикални сондажни технологии на големи дълбочини. Двете сонди са от серията BG и работят по специална технология за изпълнение на сондажни пилоти с диаметър от 620 до 2100 мм и дълбочина до 71 м. В близките няколко месеца с тях ще бъдат реализирани пилоти и анкери на мост над р. Марица при село Огняново, пречиствателна станция за отпадни води в Созопол и сграда на фирма Баумит в гр. Елин Пелин.


27 септември 2006 - econ.bg
Няма коментари


ключови думи
иморент, ерсте банк, сондажни машини, бауер, строителна техника, съоръжения, баумит


още от категорията строителна механизация

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg