фирми продукти
представяме
работа
 
В МРРБ се състоя среща с представители на 'Магистрала Тракия' АД

В МРРБ се състоя среща с представители на В Министерството на регионалното развитие и благоустройството се проведе първата среща на министър Асен Гагаузов с представителите на българо-португалския консорциум "Магистрала Тракия" АД - Емил Коцев, Карлуш Фортунато и Жозе Кущодио Душ Сантош.

На срещата министър Гагаузов изрази очакванията си преговорите по оптимизиране на условията на договора за отдаване на концесия на магистрала Тракия да приключат до края на месец септември. Датата за началото на преговорите ще бъде уточнена през следващата седмица.

На 6 юли т. г. правителството определи министър Гагаузов за ръководител на междуведомствената работна група, която да анализира цялата документация по концесионния договор за автомагистрала Тракия. Нейни членове са заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Савин Ковачев, изпълнителният директор на ИА Пътища Веселин Георгиев, представители на Министерския съвет, на министерствата на транспорта, регионалното развитие и благоустройството и финансите.

В резултат на анализа ще бъдат преценени клаузите по договора за концесия, по които могат да бъдат проведени допълнителни преговори с цел постигане на по-благоприятни условия за българската държава. Работната група ще изготви доклад до Министерския съвет, заедно с проекторешение, което отразява постигнатите договорености и даващо мандат на министъра на регионалното развитие и благоустройството да подпише анекс към концесионния договор.


7 август 2006 - comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
среща, министър, консурциум, договор, концесия, магистрала, преговори


още от категорията Инвеститори

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg