фирми продукти
представяме
работа
 
Румънската 'Домо' отвори трети магазин у нас

Румънската Румънската верига за домашни потреби, електроуреди и техника "Домо" отвори третия си магазин в България в рамките на два месеца, съобщиха от компанията. Веригата е втората по големина в Румъния, а България е първата чужда страна, в която компанията развива своята дейност. Плановете на "Домо" са магазините й в България да станат десетина.

Румънската верига влезе в страната като част от магазините на германската верига за бързооборотни стоки "Кауфланд", където "Домо" е най-големият наемател. Така в момента веригата за техника има обекти в Пловдив, София и Хасково и планира да отваря и другите си обекти в рамките на магазините "Кауфланд". Всички те ще са около 500 кв.м, като общите инвестиции могат да достигнат 3 млн. евро, съобщиха наскоро от българското представителство на веригата. "Домо" ще има още в Бургас, Варна, Сливен и други градове с над 30 хил. жители. Следващите обекти са предвидени за края на август и ще се намират в Русе и Варна.

Веригата "Домо" работи на пазара в Румъния вече 10 години. Тя заема второ място по оборот сред останалите румънски вериги за продажба на електроуреди и има 110 магазина с марката "Домо" в 70 града.

"Кауфланд" отвори втория и третия си магазин в рамките на една седмица и вече строи около десет нови обекта в различни градове на страната. В София "Кауфланд" ще има още в Дружба, Овча купел и други квартали. Веригата се е насочила още към градовете Враца, Ямбол, Благоевград и др.


24 юли 2006 - в. Дневник
Няма коментари


ключови думи
верига, домашни потреби, електроуреди, техника, магазини, стоки, кауфланд, обекти, инвестиции


още от категорията магазини

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg