фирми продукти
представяме
работа
 
В центъра на столицата днес откриват Сити Център София

В центъра на столицата днес откриват Сити Център СофияДнес от 12.00 часа в центъра на София Equest Group ще отвори Сити Център София - първия търговски център по световен стандарт в България. Шестетажният комплекс е разположен на 18 000 кв. м с обща площ 44 000 кв. м, заетостта на площите е 80%. За удобството на клиентите Сити Център София ще предлага всички възможни услуги: охраняем паркинг, банкови офиси, аптека, козметични салони, химическо чистене, фото студио и много други, които ще задоволят и най-капризните изисквания.

Сити Център София се управлява от професионална международна компания за управление на недвижими имоти - Investa Property Solutions. Търговският център се ръководи от г-н Осгур Явуз, професионален мениджър с дългогодишен практически опит в Балканския регион и реализирани успешни проекти в областта на управление на търговски центрове. Първият търговски високотехнологичен център е събрал над 100 специализирани търговски марки. Сити Център София ше представи за първи в България и марките Синеплекс, Heaven Cafe, Woman's Secret, Sephora, Fancy Restaurant, Leonardo, Mark and Spencer.

Синеплекс е най-новият и най-модерният за страната кинокомплекс. Разполага с 6 кинозали с общо 1340 места. Всички зали са с различен интериорен дизайн. Общото между тях е системата DTS (digital theater system), която гарантира най-високо качество на картина и звук. Фоайето на кинокомплекса е дело на италианското студио LDesign Concept, а проектът е изработен лично от италианския дизайнер Франческо Лукезе. Суши барът е едно от многото изискани предложения за клиентите на киносалоните. Цените на билетите са стандартни за страната: 6 лв. за възрастни и 4 лв. за деца до 16 г., пенсионери и хора с увреждания.

В Сити Център София присъства и Техномаркет на площ от 1400 кв. м. В центъра има няколко ресторанта и кафенета (верига за бързо хранене KFC, италиански ресторант "Pastarito", ресторант с интернационална кухня "Fancy", "Haven café" и "Enjoy Café"). Сити Център София ще е отворен 7 дни в седмицата, от 10.00 до 22.00.

actualno.com

12 май 2006 - actualno.com
Няма коментари


ключови думи
сити център софия, търговски център, българия, площ, офиси, паркинг, управление на недвижими имоти, кинокомплекс


още от категорията магазини

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg