фирми продукти
представяме
работа
 
Румънската верига 'Домо' отвори първия си магазин в България

Румънската верига Втората по големина румънска верига за продажба на домашни потреби и електроуреди - "Домо", отвори първия си магазин в България, съобщи румънската преса. Магазинът се намира в супермаркета "Кауфланд" в Пловдив, където румънската верига е най-големият наемател.
Обектът се разполага на площ от 500 кв. м, а инвестицията на румънското дружество в него възлиза на близо 300 хил. евро, съобщи търговският директор на дружеството в България Николай Александров. По думите му магазинът ще предлага над 2 хил. различни артикула.

Плановете на дружеството са до края на годината магазините с марката "Домо" да станат между 9 и 12. Така инвестициите на румънската верига в страната могат да достигнат около 3 млн. евро в края на годината, допълни Александров. Всички те ще се разполагат на площ също от около 500 кв. м и ще се отварят в магазините "Кауфланд". Вторият магазин от веригата ще отвори врати в Хасково, като плановете са това да стане на 18 май. "Домо" ще има и в изграждащия се в момента "Кауфланд" в столичния квартал "Младост". Плановете са той да заработи през юни. Следват магазините във Варна Бургас, Сливен и т. н.


13 март 2006 - в. Дневник
Няма коментари


ключови думи
домашни потреби, магазин, супермаркет, домо, кауфланд, инвестиция, артикула, дружество


още от категорията магазини

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg