фирми продукти
представяме
работа
 
Направиха първа копка на комплекс 'Свети Влас' в Румъния

Направиха първа копка на комплекс Председателят на парламентарната комисия по външна политика Соломон Паси направи вчера първа копка на туристически комплекс "Свети Влас" в румънския черноморски курорт Мамая.

Това е най-голямата българска инвестиция в Румъния и първото вложение в туристическия бранш, уточниха от българското посолство в Букурещ. Инвестицията е на българските предприемачи Динко и Йордан Диневи от Бургас, в съдружие с румънската фирма "Винид Канстръкшън".

"Свети Влас" в Мамая ще има 70 апартамента, които след една година ще бъдат предложени за продажба. Комплексът се намира на 50 метра от морския бряг. В него ще има басейни, ресторанти, магазини и спортни съоръжения. "Това е първия по рода си туристически комплекс в Румъния. Продажбите бяха разчетени за англичани и германци. Приятно сме изненадани, че вече има заявки от България за закупуването на апартаменти в комплекса", каза Динко Динев. Елитният курорт Мамая е на 50 км. от българската граница и час и половина път от Варна.


19 декември 2005 - БНР
Няма коментари


ключови думи
Турстически комплекс, свети влас, румъния, мамая, братя диневи, предприемач, инвестиция


още от категорията Инвеститори

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg