фирми продукти
представяме
работа
 
Изграждат ваканционно селище в Св. Влас

Дружество със специална инвестиционна цел ще инвестира във ваканционното селище в курорта Св. Влас, съобщиха от компанията. В комплекса, който е с обща застроена площ 11 хил. кв.м, ще бъдат инвестирани около 3.5 млн. евро.

Комплексът ще включва четири сгради с общо 106 апартамента и една административна постройка. Сградите ще са високи 3 и 4 етажа, а площта на апартаментите в тях варира между студия от 35 кв.м до ваканционни жилища от 112 кв.м. В комплекса преобладават малките апартаменти.

В момента от компанията приключват с разработването на проекта и се очаква изграждането му да започне през пролетта, като в началото на следващата година партньорите ще проведат търг за избор на строителна компания. Предвижда се обектът да бъде завършен през лятото на 2007 г. Още няма определени цени за ваканционните апартаменти, но те ще се продават под 1000 евро на квадрат.

Освен жилищна площ комплексът ще включва басейн, магазини, фитнес център, ресторант, винарна, лекарски кабинети, компютърен клуб. Инвеститорите възнамеряват да възложат управлението на имота на специализирана фирма, но Гиргинов не изключи възможността при интерес от страна на клиенти да се продават и търговските помещения.

В края на ноември компанията инвеститор приключи и с грубия строеж на първия си инвестиционен проект - офис сградата на ул. "Антим I". Зданието е на 9 етажа с обща площ 2.6 хил. квадрата, с подземен и надземен паркинг. Сградата е в карето между булевардите "Тодор Александров" и "Александър Стамболийски" и улиците "Антим I" и "Софроний Врачански". Офис центърът е разположен върху девет надземни нива с обща площ от 1 690 кв. м. и два сутерена от по 475 кв. м. Проектът е с пусков срок през следващата пролет.


7 декември 2005 - в. Дневник
Няма коментари


ключови думи
инвеститори, ваканционно селище


още от категорията Инвеститори

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg