фирми продукти
представяме
работа
 
Одобриха предложение за изграждане на голф селище в община Балчик

Одобриха предложение за изграждане на голф селище в община БалчикВ местността Табията, община Балчик, ще бъде изградено голф селище след като инвестиционното предложение бе одобрено вчера с решение на Висшия експертен екологичен съвет към Министерството на околната среда и водите.
Намерението на инвеститора "Клиф Голф Холидей Клуб" АД е да изгради голф-селище върху обща площ от 963,253 дка. To ще включва спортни полета за голф, обслужващ център (хотелски комплекс и плувни басейни), спортен комплекс, атракционен комплекс, конна база и жилищна част от отделни квартали, разположени сред полетата за голф и зелените площи.

Инвестиционното предложение беше одобрено въз основа на изготвения доклад за проведената процедура по оценката за въздействието върху околната среда (ОВОС), включително консултациите със заинтересувани лица и среща за обществено обсъждане и получените писмени становища и коментари.

Заключението на експертите е, че проектът не засяга защитени територии, крайбрежни зони и плажове с устройствена защита. Територията не е обхваната от свлачищни процеси и няма наложена строителна забрана съгласно Закона за устройство на територията.


30 септември 2005 - comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
табията, балчик, голф селище, изградено, инвестиционно предложение, екологичен съвет, площ, хотелски комплекс, плувни басейни


още от категорията Инвеститори

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg