фирми продукти
представяме
работа
 
Започва строителството на Бизнес Парк Варна

Започва строителството на Бизнес Парк ВарнаВъв Варна започва изграждането на модерен високотехнологичен комплекс, в който ще бъдат вложени близо 50 милиона евро, като след завършването му в него ще работят около 4 000 души. Инвеститор е българска група от компании, работещи в сферата на телекомуникациите, финансовите услуги чрез кредитни карти, IT услугите. Консултант на инвеститора и изключителен представител по отдаване на площите под наем е COLLIERS International. Финансов партньор на проекта е Банка Пиреос.

Бизнес Парк Варна се намира на 7 минути от центъра на морската столица, на входа на града между магистрала "Хемус" и две от важните пътни артерии и в близост до Международно летище Варна. Комплексът, разположен върху площ от 67 хиляди квадратни метра, се състои от девет сгради с обща разгърната площ от 120 хиляди квадратни метра.

Първата сграда от Парка ще бъде открита през месец юли 2006 година, а целият проект ще бъде завършен в рамките на 4 години.

Комплексът разполага с над 1 500 подземни и надземни места за паркиране, магазини, заведения. Озеленените площи и местата за отдих на открито заемат 22 хиляди квадратни метра. Предвижда се Бизнес Парк Варна да има независима енергийна и телекомуникационна обезпеченост.


19 септември 2005 - Investor.bg
Няма коментари


ключови думи
Варна, бизнес парк, инвеститори


още от категорията Инвеститори

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg