фирми продукти
представяме
работа
 
Нови магазини отварят врати в Пловдив

Нови магазини отварят врати в ПловдивБенчМарк Фонд Имоти АДСИЦ отдаде под наем всички 8 магазина в Търговския център в Пловдив. Там ще отворят врати магазини с марките Neoset, Felyx Toys и JYSK. JYSK е международна фирма за обзавеждане за дома, с над 1000 магазина в цял свят. JYSK избра Търговския център в Пловдив, за да отвори първия си магазин в България. Останалите магазини в Търговския център, които вече посрещат клиенти са Carpet Max, Зора и Техномаркет Европа.

Търговският център е първата инвестиция на "БенчМарк Фонд Имоти". Той се намира в източната част на града в близост до хипермаркетите на големите търговски вериги "Метро" и "Технополис". Сградата е с обща разгърната площ от 6 147 кв. м., а прилежащият към нея терен е с площ от 17 110 кв. м. Комплексът разполага със собствен трафопост, водоснабдяване и канализация. Сградата е централно отоплена и климатизирана. Към нея има изградени товаро-разтоварна площадка и площадка за зареждане на магазините.

Към момента капиталът на БенчМарк Фонд Имоти АДСИЦ е 7,8 млн. лева, а пазарната капитализация – 12 млн. лева. От всички акционерни дружества със специална инвестиционна цел акциите на БенчМарк Фонд Имоти АДСИЦ са най-търгуваните на БФБ-София. Участие във фонда имат големи институционални инвеститори като ПОД Алианц, ПОД Лукойл Гарант, ПОК ДСК – Родина, Ай Ен Джи ПОД, както и над 300 физически лица.

Предвижда се трето увеличение на капитала на Фонда, чиито параметри ще бъдат уточнени в края на месец септември. Увеличението отново е целево и средствата от него ще бъдат използвани за окончателното закупуване на парцел в София (6 500 кв. м.), разположен на бул. Цариградско шосе и за изграждане на търговско-административна сграда (22 000 кв. м.) там.


10 септември 2005 - Plovdiv24.com
Няма коментариоще от категорията магазини

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg