фирми продукти
представяме
работа
 
Боядисайте вратите във вашия дом и офис

При извършването на козметични ремонти боядисването на вратите е важна и неотменна част. Това е доста досадна работа, но ако следвате съветите ни, няма да срещнете никакви трудности и повърхностите на вашите врати ще станат перфектно гладки.
1. Свалете вратата от пантите и я поставете в хоризонтално положение върху маса или друга равна повърхност.

2. Изтъркайте с шкурка всички неравности.
3. Избършете с влажен парцал и върху така подготвената повърхност нанесете тънък слой грунд.
4. Изчакайте вратата да изсъхне добре. Полирайте с фина шкурка, използвайте и вода. Преди да започнете да нанасяте боята, е добре да я прецедите и разбъркате, докато се получи еднородна маса.
5. Първият тънък слой боя можете да нанесете с помощта на валяк или широка четка. Правете го бързо, от единия до другия край по дългата страна.
6. След като изсъхне боята, отново полирайте повърхността с фина шкурка и вода.
7. Нанесете втория пласт боя. Полирайте отново и нанесете трети слой. Оставете да съхне в продължение на няколко дни. Внимавайте да не увредите новобоядисаната повърхност.
8. Наслаждавайте се на чудесния резултат!Добави коментар


Няма коментари


ключови думи
боядисване, врати, дом, офис, козметични ремонти, съвети, повърхности, гладки

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg