фирми продукти
представяме
работа
 
Дизайн в картинки: 12 стилни и луксозни спални

1. Повече цвят в помещението.

стилни спални

За по-просторните спални, при които ще отнеме дни, за да бъдат пребоядисани, можете да внесете допълнително цвят чрез аксесоарите, мебелировката и материите. В тази спалня например изборът на дизайнера е паднал върху тъкани с флорални и геометрични мотиви в пастелно синьо.

2. Мекота и романтика.

стилни спални

Чувственото съчетание между топъл цвят на узряла слива и мека охра създава усещане за уединение и романтика. Тук към леглото е добавен балдахин от мека копринена материя, спускащ се от тавана – аксесоар, който добавя финалната щриха към романтичния интериор.

3. "Вкусен" лукс.

стилни спални

Погледнете на своята спалня като на любим сладкиш – тук в интериора е използвана цветовата палитра на съблазнителен шоколад и меко морско синьо, допълнена от ярко осветление, луксозна кадифена кувертюра и тапицирана дъска на леглото.

4. Класическа и лукс.

стилни спални

В тази класическа спалня деликатно обагрените тапети са съчетани с райе в топла охра, допълнени от стилизирани флорални мотиви върху леглото, контрастиращи с луксозната махагонова дървесина.

5. Едноцветното не значи скучно.

стилни спални

Съвременната монохроматична спалня изглежда още по-примамлива, когато цветовете в нея са напластени на слоеве. Тук е създадена допълнителна релефност с помощта на сива дамаска, металически материи за кувертюрата и декоративните възглавнички, и луксозна коприна за завесите.

6. Холивудски блясък.

стилни спални

Деликатен лукс и полъх от света на звездите, внесени в спалнята  - дизайнерите са наясно, че детайлът понякога е всичко. Тук основните детайли са мебелите с луксозен, но изчистен външен вид, завивките от коприна и снимките в рамка върху стената.

7. Чар по френски.

стилни спални

Съчетание между изискан френски стил и съвременни детайли – тук те са внесени чрез шоколадови нюанси за материите, двойка фотьойли в какаово и кокетна масичка между тях, идеална за закуска с кафе и кроасани.

8. Чувствено убежище.

стилни спални

Тази спалня е създадена извън рамките на традиционното, като дизайнерът е избрал за целта нестандартни и приковаващи вниманието фокусни точки – чувствено осветление, съблазнителни цветове за стените и креативна дъска на леглото.

9. Разходка в гората.

стилни спални

Кой казва, че не можете да живеете едновременно комфортно и във връзка с природата? Тук дизайнерът е искал да създаде усещане за уикенд сред природата, създавайки елегантен интериор, имитиращ горска къщичка. "Природните" елементи са внесени деликатно, така че да се съчетават добре със съвременните детайли – стени и завеси в наситени нюанси, истински брезови клонки и множество малки светлинки над леглото.

10. Минимализмът може да бъде и елегантен.

стилни спални

Тази съвременна спалня е решена на принципа на минимализма – нищо излишно, само най-необходимото. Това обаче не означава, че функционалността е направена за сметка на елегантността – меката палитра от неутрални нюанси е подчертана от няколко „капки” керемидено червено върху леглото.

11. Хармония по японски.

стилни спални

Поглезете сетивата си в спалня в деликатен японски стил – тук дизайнерът е използвал органични цветове, естествен камък и дърво, бамбукови панели под прозореца и дори вградено водно съоръжение върху стената (в лявата част на снимката).

12. Вечно лято.

стилни спални

Изберете си сезон и живейте в него през цялата година. Тук дизайнерът е избрал лятото, пресъздадено в интериора на помещението чрез образа на слънчогледите и топлите слънчеви нюанси.


Източник: hgtv.com
Добави коментар


27 август 2009 09:42 | хубост
От: Виолета
Много ми харесаха, само дето са големи колкото целият ми апартамент...
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
спалня, интериор, дизайн

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg