фирми продукти
представяме
работа
 
20 ефектни идеи за леглото в спалнята

Дори семплата външност на стаята може да се трансформира с няколко идеи. Горната дъска на леглото обикновено е онази част, която притежава най-голям потенциал да се оформи като фокусна точка в спалнята. Тя е не само функционална, но ефектна.


1. Тапицирана дъска в кафяво

20 ефектни идеи за леглото в спалнята

Тази дъска притежава всичко, което изисква формулата за успешно оформяне на мебелировката, красива форма и страхотен материал, от който е изработена. Какаовата тапицерия се комбинира страхотно със завивките върху леглото и с меките разцветки върху стените и настилката. Геометричната форма на дъската я прави видима отдалеч, а неутралната краска е подходяща за промени в стаята, тъй като се комбинира добре както с ярки, така също с неутрални багри.


2. Висока цветна дъска с шарки

20 ефектни идеи за леглото в спалнята

Стаята е пълна с разнообразни шарки и разцветки, които обаче не изглеждат кичозно, а се комбинират страхотно. Ярките краски се редуват с неутрални, а минималистичната мебелировка подчертава наситените комбинации от багри. Спалнята е с бледо бежови стени и настилка от дървесина, но върху леглото са употребени едри шарки и ярки разцветки на червено, оранжево, синьо. Тъй като стаята е просторна, високата дъска не я прави твърде претъпкана.


3. Дъска от завеси

20 ефектни идеи за леглото в спалнята

Вместо горна дъска на леглото, зад него е сложена голяма завеса, която е изпъната върху монтиран на стената корниз. Тя създава визуално усещане за височина в стаята, а освен това е лесна за смяна, ако искате да сложите други разцветки в стаята.


4. Дъска с форми от кабари

20 ефектни идеи за леглото в спалнята

Върху правоъгълната дъска е оформена шарка, която е изработена от тапицерски кабарчета. Така се постига визуална фокусна точка, без да се налага дъската да се оформя в горната част. Шарката е оформена по периферията на дъската, а в центъра има форма, която стои релефно върху тапицираната повърхност.


5. Геометрия

20 ефектни идеи за леглото в спалнята

Заедно с релаксиращите разцветки върху стените, настилката и завивките, геометричните шарки върху горната дъска на леглото в спалнята оформят деликатна дзен комбинация. Ажурната структура на дъската разчупва солидната външност на мебелировката в стаята и употребата на неутрални багри.


6. Ненатрапчива комбинация

20 ефектни идеи за леглото в спалнята

Комбинирайте в дъската 2 различни повърхности, като я оформите с рамка от дървесина и меко ядро от тапицирана дъска. Двете части могат да са в различни разцветки, като рамката е добре да е неутрална, а сърцевината да е по-наситена. Комбинацията създава в стаята усещане за котидж шикозност.


7. Стилна спалня

20 ефектни идеи за леглото в спалнята

Модерната външност на спалнята е комбинация от неутрални краски на каково, сиво и бяло, с мебелировка с изчистени извивки. Дъската на леглото е оформена от парчета дървесина, които подчертават формата на конструкцията и имат геометричен чар.


8. Игри с шарките

20 ефектни идеи за леглото в спалнята

Котидж усещането в спалнята се подчертава от меките краски на зелено, розово и бяло, които са "запазена марка" на тази стилистика в обзавеждането на стаите. Флоралните шарки върху тъканите на завивките и тапетите са сходни, а тапицерията на семплата горна дъска на леглото наподобява геометричните форми върху настилката в стаята. Шарките са достатъчни, за да привлекат внимание, без да се налага да се употребяват ярки багри.


9. Креативни изрязани шарки

20 ефектни идеи за леглото в спалнята

Горната дъска на леглото е оформено от дървесина, като върху плоскостта са изрязани геометрични шарки. Ажурното очарование на дъската е подсилено с бяла боя, която координира с разцветките в спалнята. Тя изпъква много приятно върху електриково сините стени на стаята.


10. Меки пастелни разцветки

20 ефектни идеи за леглото в спалнята

Понякога намирате дъска в подходяща разцветка, но тя не координира на багрите върху стените. Тогава можете да използвате малко боя, за да трансформирате стената така, че дъската на леглото да изпъква приятно. Спалнята комбинира така умело меките разцветки в стаята, че те сякаш преливат една в друга. Банановата горна дъска стои невероятно върху лавандуловата зона върху стената, която се комбинира добре със сливовите и розови краски върху завивките, а също със зеленикавите стени.


Очаквайте втора част...


Източник: bhg.com
Добави коментар


Няма коментари


ключови думи
идеи за спалнята, спалня, интериор

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg