фирми продукти
представяме
работа
 
Цветни идеи за спалнята

Иска ли ви се да направите някаква промяна в интериора на спалнята си? Ако имате желание, но ви липсва вдъхновение, в тази статия ще намерите няколко интересни идеи, които ще ви помогнат цялостно да преобразите помещението. Представяме ви 10 вдъхновяващи и цветни идеи за интериора на спалнята.

Спалня, вдъхновена от природата

Цветни идеи за спалнята
Успокояващите естествени тонове, съчетани с тъмно сини и зелени нюанси, създават една екзотична и спокойна атмосфера. Шарките с ботанически мотиви добавят допълнителна мистична нотка към интериора. Малката масичка до леглото, изработена от дънер и парче естествен камък за плот завършва дизайна на спалнята. 

Спалня на райета

Цветни идеи за спалнята
Разкошни тъкани, ретро произведения на изкуството, марокански мотиви и много цветове, които създават една еклектична спалня. Страхотната раирана табла на леглото изпъква на фона на едноцветната стена, докато впечатляващата постелка добавя допълнителен пласт от декорация и комфорт.

Спалня, декорирана с текстура

Цветни идеи за спалнята
Създайте интересна текстура като залепите подобни ефектни тапети. Сивите нюанси се съчетават перфектно с меките сини тонове на леглото, а разрошената постелка повтаря текстурата на тапетите.

Ярка лятна спалня

Цветни идеи за спалнята
Тоновете, напомнящи за залеза, като оранжево, жълто и розово, по принцип не се съчетават добре един с друг, но сивият под и нотките в черно балансират цветовата схема на стаята. Използването на големи едноцветни плоскости, за разлика от дребните шарки, предпазва интериора от усещането за претовареност.

Спалня за мъже

Цветни идеи за спалнята
Прекрасната спалня подчертава шарката на тапета, за да се получи този модерен интериор. Резките граници и лъскавите повърхности допълват ефекта на тапетите.

Театрална спалня

Цветни идеи за спалнята
Отпечатаното изображение на богато драпирани завеси, напомнящи за театрална завеса, допринася за драматичната атмосфера на спалнята. Сатенените чаршафи в тъмносиньо придават допълнителна дълбочина и изисканост.

Романтична спалня

Цветни идеи за спалнята
Не се страхувайте да комбинирате шарки и цветове. Стените с широки райета в пастелни тонове придават усещане за замечтаност, а ярките флорални шарки на постелката внасят доза женственост в интериора. Кристалният полилей прибавя нотка лукс и декадентство в интериора.

Спалня с ярки зелени акценти

Цветни идеи за спалнята
Зеленото легло с балдахин внася свежо усещане в тази спалня и придава модерно усещане на традиционния дизайн. Белият балдахин, свободно драпиран над леглото, омекотява яркия зелен цвят.

Драматична спалня

Цветни идеи за спалнята
Тъмносините нюанси на леглото, пода и килима, придават на тази съвременна спалня драматично излъчване. Плакатът на Мадона, поставен в рамка, и раираното кресло са два закачливи акцента в този луксозен интериор.

Ярка жълта спалня

Цветни идеи за спалнята
Внесете усещане за лято във вашата спалня със стени, боядисани в ярък жълт цвят. Красивият декоративен стикер на стената създава приятен акцент, без да претоварва пространството.


Източник: housetohome.co.uk
Добави коментар


Няма коментари


ключови думи
интериор, спалня, идеи за интериора

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg