фирми продукти
представяме
работа
 
11 интересни тераси

Даже да не притежавате къща с просторна веранда или тераса, можете да разгледате тези интересни тераси, сред които всеки може да открие нещо, което да му хареса. В зависимост от големината, на терасата могат да се вместят кресло, маса за кафе, барбекю, зеленина, кът за игри. Ако предпочитате да събирате тен, част от терасата трябва да е открита, а за онези, които предпочитат да четат на сянка, могат да седнат под чадър или сенник.

* Такава морска гледка е достатъчно интересна причина да харесате терасата, която е частично окъпана от слънцето. Обикновените екстериорни столове и дървената маса са позиционирани на шарена сянка, върху лесна за почистване керамична настилка, като оформят страхотна зона за разговори и интересна книга.

11 интересни тераси


* Сенникът в горната част на конструкцията, която обгражда терасата, осигурява защита от горещината и от вятъра. Дървените прегради осигуряват уединение, но не блокират слънцето. Терасата е обзаведена само с ъглов диван и две табуретки, които могат да се ползват като масички за кафе. Конструкцията на мебелировката е създадена за екстериорни стаи, тъй като е устойчива и се почиства много лесно.

11 интересни тераси


* Просторната полуоткрита тераса е с подвижен сенник, който осигурява защита от горещината, но не блокира слънчевата светлина, която идва отстрани. Удобният диван е комбиниран с масички за кафе и няколко възглавнички, върху които може да се сяда директно върху настилката. Тя е покрита с огромен килим в ярки багри, който създава мека атмосфера в екстериорната стая.

11 интересни тераси


* Терасата е преходно помещение със стълба, а пространството й не е твърде обширно. Върху керамична настилка е оформена зона за разговори с диван, две кресла и дървена масичка за кафе. За сянка е монтиран чадър, а за повече интерес са включени ярко обагрени меки възглавници.

11 интересни тераси


* Малката тераса е обзаведена с плетени мебели, които са устойчиви на външна употреба. Мебелировката е позиционирана до парапета, на шарена сянка, с чудесна панорама. Тя е практична и в ненатрапчиви неутрални разцветки.

11 интересни тераси


* Върху малката тераса няма достатъчно пространство за мебелировка, която да оформи зона за разговори. Тя обаче може да се обзаведе с два стола, които са много удобни за чаша чай или интересна книга, с тапицерия в стилна синя разцветка.

11 интересни тераси


* Огряната от слънце просторна тераса разполага с невероятна панорама, а ниският тухлен парапет координира с рустикалната настилка в екстериорната стая. Обзавеждането на стаята включва канапе, маса за кафе от дървесина и кресло.

11 интересни тераси


* Не много просторната, но уютна тераса с ъглова структура разполага с много приятна гледка. Мебелировката е с метална конструкция, не заема много пространство и оформя приятна зона за кафе и раздумка.

11 интересни тераси


* Скрита от слънцето, терасата с остъклен парапет разполага с кът за разговори, който е обзаведен с екстериорна мебел от метал. Керамичната настилка е лесна за почистване, а саксиите осигуряват частично уединение от съседната сграда.

11 интересни тераси


* Окъпаната в слънце тераса е просторна и светла. Тя е с висока ограда, която осигурява уединение, а основата й може да се употребява като пейка или като рафт. Обзавеждането се състои от кресло и ниска табуретка в меки багри.

11 интересни тераси


* Зоната за четене и напитки е оформена във вътрешността на терасата, която в по-голямата си част е огряна от светлина. Плетената мебелировка включва канапе, кресло, стъклена маса за кафе с метална база и табуретка, с мека тапицерия в бяло.

11 интересни тераси


Източник: decorativehomeinterior.com
Добави коментар


Няма коментари


ключови думи
терасa, балкон, идеи за дома

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg