фирми продукти
представяме
работа
 
Нови идеи за старите вещи

Старите вещи можете да употребявате по-дълго време, вместо да ги изхвърлите на сметта, като ги трансформирате в нещо друго. Част от тези предмети могат да са функционални и практични акценти за Вашия дом.


Тепсия от стара рамка

Нови идеи за старите вещи

Използвайте рамката на старо огледало, за да поставите върху нея вещите си от тоалетката, например четки за коса и козметика. За да е основата още по-цветна, залепете под стъклото парче цветна хартия или боядисайте с боя в желана разцветка.


Почистващ инструмент за царевица от четка за зъби


Нови идеи за старите вещи

Чиста твърда четка за зъби може да се употребява за почистването на царевицата за варене или изпичане от свилата. Минете с четка върху зърната, за да отстраните влакната от царевицата.


Съд за лед от гевгир

Нови идеи за старите вещи

По време на парти можете да държите леда в гевгир, поставен върху кофа за лед, така че водата да се стича и да не размеква кубчетата. Можете да взимате кубчета отгоре, докато се разтопят.


Поставка за банята от ролка хартия


Нови идеи за старите вещи

В банята или на тоалетката можете да съхранявате ластичета и фиби върху картонена ролка от тоалетна хартия. Поставете ролката изправена и захванете или защипете.


Олио за кожата


Нови идеи за старите вещи

Олиото може да се използва за поддържане на аксесоари и обзавеждане от кожа. Използвайте малко парцалче, напоено с малко вода, за да почистите тъканта, а обработете кожата със сух парцал и олио.


Шапка за баня за обувки

Нови идеи за старите вещи

Шапката за баня може да се употребява за съхранение на обувки по време на път, като можете да ги поставите вътре с подметките надолу. Ластикът на шапката стяга в горната част и захваща обувките отгоре.


Сапунерка за фотоапарата


Нови идеи за старите вещи

Твърдата сапунерка от пластмаса може да побере малък апарат и да го съхранява от повреда в чантата Ви. В сапунерка можете да поставите телефон или джипиес уред.


Гумени ластици за закачалките


Нови идеи за старите вещи

За да окачате дрешки с тънки презрамки върху закачалки и те да не се изплъзват надолу, използвайте гумени ластичета. Захванете ги в двете крайчета на закачалките и окачете дрешките от вътрешната страна.


Преса за гладене


Нови идеи за старите вещи

Ако се окаже, че върху ризата Ви има гънки, не е нужно да вадите и включвате ютията. Ако гънките не са много можете да ги обработите с преса като притиснете тъканта.


Захватки за чашите от гумени ластичета


Нови идеи за старите вещи

Поставете върху чашите за децата гумени ластичета, за да не се хлъзгат детските ръчички върху външната повърхност.


Стойка за разклонител от картонена основа

Нови идеи за старите вещи

Окачете върху стената картонена ролка от тоалетна хартия и съхранявайте в нея кабела или разклонител за ток. Ролката от кухненска хартия е по-дълга и много практична.


Поставка за обувки от винен кашон

Нови идеи за старите вещи

Картонените кутии за вино могат да се употребяват за съхранение на обувки.


Почистващо средство за кухненската дъска от резен лимон

Нови идеи за старите вещи

С парче лимон натъркайте дъската за рязане на продукти, за да почистите и дезинфекцирате повърхностите й. Оставете сокът да подейства и измийте дъската.


Уплътнение от коркова тапа

Нови идеи за старите вещи

За да не тряскате всеки път вратите на шкафчетата можете да поставите резенчета от коркова тапа. Захванете ги между основата и вратичката с лепило или с двойнозалепващо се тиксо за обзавеждане.


Поставка за пинсетата с магнит

Нови идеи за старите вещи

Захванете в тоалетката или шкафчето малко магнитче, върху което можете да съхранявате металните пинсети и ножички.


Поставки за чанти от куки за пердета


Нови идеи за старите вещи

Поставете на корниза в гардероб метални или пластмасови кукички за завеси в банята или пердета. Върху тях можете да съхранявате чанти и аксесоари.


Източник: realsimple.com







22 февруари 2013 15:28 | Поздравления за идеите
От: Ади Цанова
Е страхотни идеи! Просто толкова просто:), че чак да не се сетиш. Благодаря за публикацията.
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
идеи за дома

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg