фирми продукти
представяме
работа
 
10 красиви лампи за аромотерапия у дома

Етеричните масла са евтин и безвреден начин да създадем настроение у дома, и могат да заменят вредните ароматизатори за домашна употреба, които съдържат частици, дразнещи лигавиците и дробовете. За да отпуснат своя аромат, етеричните масла трябва да бъдат нагрети в специална лампа, обикновено керамична. Тези лампи могат да са не само полезен, но и красив детайл за интериора.

10 красиви лампи за аромотерапия у дома


1. Ароматична лампа с женски фигури


10 красиви лампи за аромотерапия у дома

Триото от женски фигури играе ролята на основа, която е и опора за стъкления дифузер за ароматни масла. Семплият дизайн и изчистени линии създават усещане за уют и хармония. Чаената свещ, която се поставя в долната част на лампата, загрява маслото, смесено с вода, за да отдели то приятния си аромат. Аксесоарът е създаден от камък, синтетична смола и стъкло, и е с размери 13 х 11 сантиметра.


2. Порцеланов дифузер, окачен на кука

10 красиви лампи за аромотерапия у дома

Металната поставка е с кукичка накрая, върху която се поставя керамичния съд за маслата. Съдът е достатъчно голям, за да събере значително количество вода и ароматно масло. Загряването става от чаена свещ в основата. Размерите на лампата са 10 х 19 сантиметра.


3. Пурпурна ароматична лампа с огледална основа


10 красиви лампи за аромотерапия у дома

Мекият пурпурен цвят на аксесоара се подсилва от не много силната светлина на загряващия агент в основата и огледалния кръг, който отразява светлината. Дифузерът е от матирано пурпурно стъкло и е с красив симетричен дизайн. Лампата работи с 35-ватова халогенна крушка, която загрява съдържанието на дифузера и разполага с регулатор на светлината и температурата. Размерите на детайла са 12 х 10 сантиметра.


4. Семпла лампа от талк


10 красиви лампи за аромотерапия у дома

Минералът талк е много подходящ за декоративни детайли, тъй като се обработва лесно и е с приятен вид. Тази ароматна лампа е изработена от талк в семпъл дизайн, като в основата си има отвор за декоративна свещ, а в горната е вградената купа за маслото. Детайлът е с височина 12 сантиметра, а купата – 7.5 сантиметра.


5. Електрическа ароматична лампа в няколко цвята


10 красиви лампи за аромотерапия у дома

Многоцветният дизайн на ароматната лампа се подсилва от светлината вътре в основата, която се процежда през стъклото. Загряването става чрез халогенна крушка с регулатор, а съдът за маслото е от стъкло и лежи върху три странични опори. Детайлът  може да се използва и като нощна лампа, за да създаде настроение и хармония в стаята.


6. Драконова лампа от албастрит


10 красиви лампи за аромотерапия у дома

Фигурката на дракон от албастрит включва и основа, наподобяваща скални късове, както и стъклени опори с формата на пламъци, които поддържат стъкления дифузер за аромати. Диаметърът на чинийката е 12 сантиметра, а загряването става от чаена свещ под нея. Размерите на лампата са 23 х 17 х 19 сантиметра.


7. Ароматична лампа от метал и стъкло

10 красиви лампи за аромотерапия у дома

Металната основа на лампата е от матирано желязо и разполага с поставка за декоративна свещ, която загрява маслото. Ароматите се поставят в стъклен съд, който пасва чудесно върху метален кръг-поставка. Размерите на детайла са 14.5 х 12 х 12.5 сантиметра.


8. Лампа - луна

10 красиви лампи за аромотерапия у дома

Красивият керамичен дизайн на лампата приканва към релаксация, за да се потопите в дебрите на съня. Аксесоарът е от гледжосан порцелан, обагрен в синьо, и е оформен като полумесец. Съдът за маслата е окачен върху рогчето на месеца и се загрява от чаена свещ в основата. Размерите на лампата са 12.5 х 6 х 16 сантиметра.


9. Ароматична лампа - печка


10 красиви лампи за аромотерапия у дома

Интересен и ефектен, дизайнът на тази ароматична лампа наподобява малка готварска печка на дърва. Декоративната чаена свещ, която загрява ароматите, се поставя в малко ‘тиганче’ вътре в основата на лампата. Маслата пък се поставят в малко чайниче, поставено върху ‘печката’. Размерите на нестандартния детайл са 11 х 9.5 х 14.5 сантиметра.


10. Драконова лампа със стъклен дифузер

10 красиви лампи за аромотерапия у дома

Драконовата основа е от синтетична смола и играе ролята на поставка за стъкления дифузер. В основата си лампата разполага с отвор за чаени свещи, които загряват ароматите. Едноцветният аксесоар е с размери 13.5 х 14.5 х 11  сантиметра.


Източник: gadgetsharp.com







3 февруари 2016 09:53 | отговор
От: comfort.bg
Вижте коментара по-долу.
3 февруари 2016 02:36 | Аромалампи
От: Галя Неделчева
Каква цената на аромалампите и как мога да си закупя?
27 юли 2015 09:37 | лампи
От: comfort.bg
Статията е информативна, а не рекламна. Не продаваме тези лампи. Повече информация за тях можете да намерите в сайта, посочен като източник в края на статията.
24 юли 2015 18:27 | относно покупка
От: Кремена
Здравейте, как мога да си поръчам избрана от мен арома лампа?
1 ]
4 резултата в 1 страница


ключови думи
идеи за дома, дизайн, аксесоари, аромотерапия

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg