фирми продукти
представяме
работа
 
Винтидж масичка за кафе от... стар куфар

Вероятно и Вие имате в дома си поне един огромен стар куфар, който сърце не Ви дава да изхвърлите, но и не използвате. Ето една идея как да го използвате в интериорите си, вместо да се чудите къде да го съхранявате в  и без това тесните помещения на дома си.

Винтидж масичка за кафе от... стар куфар

С подходяща трансформация, старият куфар ще се превърне в чудесна винтидж масичка за кафе, която можете да поставите в спалнята или хола. Ако повърхностите му са твърде олющени и повредени, предварително можете да облицовате куфара с плат или да нанесете желан цвят боя. Към така създадената масичка за кафе можете да добавите и четири колелца, по едно за всеки крак, за да стане мебелът лесно подвижен.

Винтидж масичка за кафе от... стар куфар


Необходими материали:


* 4 броя крачета за мебели
* метални пластини за монтиране на краката и винтове
* стар куфар
* по желание: спрей боя
* дрелка
* рулетка

Винтидж масичка за кафе от... стар куфар


Инструкции:


1. Обърнете куфара с дъното нагоре и измерете по няколко сантиметра от ъглите. Отбележете местата и използвайте дрелката, за да пробиете отвори за винтовете за монтаж – по четири за всеки от четирите крака. Ако куфарът Ви е с меко дъно, предварително добавете към него парче тънка дървесина, например шперплат, за да можете да монтирате крачетата. Поставете дървесината от вътрешната страна и прокарвайте винтовете през всички пластове на куфара.

Винтидж масичка за кафе от... стар куфар

2. Монтирайте металните пластини за закрепване на краката, като използвате винтовете.

Винтидж масичка за кафе от... стар куфар

3. Завинтете в средата на всяка метална пластина всеки от четирите крака. От долната част на краката можете да добавите по една самозалепваща се филцова подложка за мебели, за да предпазите от надраскване повърхностите на пода и настилката. По желание можете да монтирате към всяко краче и по едно колелце.

Винтидж масичка за кафе от... стар куфар


Съвети:

* Ако разполагате със стари мебели на крачета, можете да ги разглобите и да използвате частите им, вместо да купувате нови. Ако металните части за монтаж са повредени, можете да закупите само тях от железарски магазин.

* Най-подходящи за проекта са куфарите, чиято конструкция е от тънка дървесина.

* Почистете вътрешната част на куфара и поправете, ако е необходимо, повредената ключалка, за да можете да използвате така създадената масичка за кафе и като шкафче за съхранение на вещи – списания, книги, одеяла и прочее.

Винтидж масичка за кафе от... стар куфар

Винтидж масичка за кафе от... стар куфар



Източник: designspongeonline.com







Няма коментари


ключови думи
идеи за дома, креативен проект, винтидж масичка

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg