фирми продукти
представяме
работа
 
11 луксозни резиденции на екзотични места

Макар в целия свят кризата на пазара да не е отшумяла, има имоти, които винаги ще се търсят, а цените им винаги ще са безумно високи. Такива са огромните резиденции и имения, пръснати по всички кътчета на планетата, чиито лукс, екзотика и високо качество привличат заможните купувачи по цял свят. Предлагаме ви няколко такива местенца, чието луксозно очарование ще Ви пренесе поне за малко в бляскавия свят на милионерите.


1. В сърцето на Бали


11 луксозни резиденции на екзотични места

Сред джунглите на остров Бали, тази резиденция предлага усамотение и отмора до огромния открит басейн или под сянката на беседката сред прозрачните води. Обляна от тропическото слънце, цялата градина сякаш е постлана с мек килим от трева, достигащ до самия край на басейна.


2. Карибски замък


11 луксозни резиденции на екзотични места

Тази луксозна резиденция е разположена върху площ от почти 4500 кв. м и се намира на един от Каймановите острови. Триетажната къща се намира почти на самия бряг на океана, сред високите палми и белите пясъци на плажа. Тя е оформена като стилизиран замък и разполага с 8 спални, 8 бани, СПА център, огромна стая за игра, както и вътрешна градина с дървета и цвят. Целият имот струва около 60 млн. долара.


3. Морска къщичка

11 луксозни резиденции на екзотични места

Този имот се намира почти в центъра на град Puerto Vallarta, Мексико. Четириетажната жилищна сграда е построена върху стръмна скала на брега на океана, с изглед към известния плаж Bahía de Banderas. Тя е със стилен съвременен дизайн, залагащ на изчистените линии и огромните прозорци. Имотът е на "скромната" цена от 4.5 млн. долара.


4. Тихоокеански дворец

11 луксозни резиденции на екзотични места

На самия бряг на калифорнийския град Белведере се намира тази семпла на пръв поглед резиденция, състояща се от две еднакви секции, свързани помежду си. Освен с необичайната триетажна сграда, повдигната върху високи колони, имотът разполага още със собствено пристанище и дълъг плаващ док, от които се разкрива чудесна гледка към планината Тамалпе, мостът Голдън Гейт и целия Сан Франциско. Цената на всички тези удобства е 24 млн. долара.


5. Вилата на морския вълк

11 луксозни резиденции на екзотични места

Един от най-известните гръцки острови, остров Санторини, също може да се похвали с луксозни имоти. Наред с традиционните снежнобели къщурки, накацали по скалите, тук може да се види и тази двуетажна резиденция в италиански ренесансов стил. Сградата е с историческа стойност и предлага спираща дъха гледка към искрящите води на Егейско море. Построена е през 1864 година, а по-късно е превърната в луксозен хотел и СПА.


6. Къщичка сред снеговете

11 луксозни резиденции на екзотични места

В планините на щата Юта, САЩ, тази огромна дървена къща предлага чудесно място за зимна ски ваканция. Резиденцията е сгушена в полите на планината и до нея се достига през голям охраняем портал. Цената й е почти 8.7 млн. щатски долара.


7. Вила Виктория


11 луксозни резиденции на екзотични места

На френския остров Сен Бартелми, разположен в Карибско море, тази великолепна лятна вила предлага прекрасна панорама към необятната морска шир. Едноетажната луксозна сграда е оформена на сектори, като единият от тях представлява полуоткрита веранда, която сякаш плува във водите на огромния басейн. Задният двор пък предлага място за отмора сред джакузи и изкуствен водопад. Цената на имота е почти 5.5 млн. долара.


8. Замък в Колорадо


11 луксозни резиденции на екзотични места

Тази нестандартна сграда се намира в селцето Чери Хилс, в американския щат Колорадо. Тя е с площ 1320 кв.м. и съчетава модерни елементи с традиционни детайли. Къщата е облицована с камък и разполага с 6 спални и 7 бани. Цената й пък е 6.5 млн. долара.


9. Резиденция в рая

11 луксозни резиденции на екзотични места

Тази луксозна резиденция се намира буквално в Рая, тъй като е разположена на Бахамите, на остров Paradise. Огромният басейн е оформен на сектори и е богато осветен дори през нощта. От просторните тераси пък се разкрива великолепна гледка към океана и към белите пясъчни дюни на бреговете. Цената на този "скромен" дом е 18 млн. долара.


10. Африкански диамант


11 луксозни резиденции на екзотични места

Семплата като дизайн резиденция се намира в Ийстърн Кейп, ЮАР, в прегръдките на африканската природа. Сградата е построена в близост до устието на река Игода и включва уединен получастен плаж на брега на океана. Луксозният имот представлява истински оазис сред дивата природа на Африка, в който свободно се разхождат зебри и антилопи.


11. Перлата на Андалусия


11 луксозни резиденции на екзотични места

Тази уникална съвременна вила се намира в андалуския град Марбела, Испания, на брега на Средиземно море. Сградата е с разчупен дизайн и е на два етажа, а цялата резиденция разполага с 6 спални, вътрешен и външен басейн, тенис корт и великолепна градина с автоматична система за поливане.


Източник: architecturaldigest.com







Няма коментари


ключови думи
екзотични места, резиденции, имения

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg