фирми продукти
представяме
работа
 
Не подценявайте блажната боя!

Не изхвърляйте старите си мебели, боядисайте ги в друг цвят и те ще ви служат и радват погледа още дълго време. Ярките цветове действат много силно върху психиката. Боядисайте стария шкаф в червено и той ще придаде неповторим колорит на поовехтялата ви кухня. Наредете вътре пъстри съдове и винаги ще бъдете в добро настроение. Златни правила при боядисване:

1. Рамките на прозорците се нуждаят от предварителна обработка. Свалете с шкурка старите пластове боя, китвайте дупките и цепнатините, след това минете още веднъж с шкурка. Боядисайте два пъти, след това лакирайте с акрилен лак. 


2. Мебелите също се минават с шкурка, за да държи боята. Най-добре е първо да ги грундирате, след това нанесете няколко слоя боя.


По материали на списание Розали
Добави коментар


Няма коментари


ключови думи
стари мебели, блажна боя, боядисване, ярки цветове, колорит, лакиране, грундиране

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg