фирми продукти
представяме
работа
 
Лесна вечнозелена декорация

Използвайте няколко стари стъклени чаши на краче, за да създадете красива и евтина декорация за празничните интериори. Самата декорация може да бъде различна – ние Ви предлагаме такава с клончета от вечнозелени дръвчета, но Вие можете да проявите творчество и да добавите и други елементи. Когато поставите във всяка чаша по една висока декоративна свещ, Вие ще разполагате с евтин, но ефектен акцент за празничната маса - ако свещите са изцяло скрити във вътрешността на стъкления съд, а той е поставен върху равна повърхност, рискът от инциденти е сведен почти до минимум.

аксесоари


Какво Ви е необходимо:

* висока стъклена чаша на краче или обикновена стъклена поставка за свещи
* малки клончета от вечнозелено дръвче (неотровно такова)
* спрей-лепило или лепило за декупаж
* високи декоративни свещи


Инструкции:

1. Почистете стъкления съд с вода и сапун, и подсушете. Изберете зеленината, която ще използвате и нанесете лепило от вътрешната страна на всяко клонче.

аксесоари

2. Прикрепете всяко клонче към външната повърхност на чашата, като ги подреждате по желания начин с връхчетата нагоре. Докато ги подреждате, леко припокривайте клончетата едно с друго, за да създадете по-богата текстура. Краищата им оставете да висят от ръба на чашата – тях ще подрежете по-късно.

аксесоари

3. Оставете лепилото да изсъхне добре за няколко минути и подрежете краищата на клончетата с ножици, за да ги изравните с ръба на чашата. Допълнително можете да нанесете лепило за декупаж върху горната външна част на чашата и да я поръсите с блясък на прах, така че той да залепне за стъклената повърхност, създавайки красив сребрист ефект.

аксесоари


Източник: bhg.com







11 декември 2009 20:30 | Супер
От: Мая Лазарова
Много свежа идея, лесно и носи духа на природата.
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
коледна украса, декоративни свещи, декорации

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg