фирми продукти
представяме
работа
 
8 идеи за винилова подова настилка

Разнообразните подови настилки, предлагани на пазара, понякога не са по джоба на всеки, а и нерядко могат да се поставят само от специалист. Производителите на подови настилки обаче следват тенденцията за оптимизация на материалите като поддръжка и цена, и създават разнообразие от винилови подови настилки (линолеум, балатум), наподобяващи по вид на други различни материали. Макар да не отстъпват по красота на дървените подове и фаянсовите плочки например, тези настилки са далеч по-лесни за поддръжка, по-евтини са и се поставят по-лесно. Освен това винилът като материал е издръжлив на износване и замърсяване, а същевременно е лесен за почистване.

Вижте няколко интересни предложения за нестандартни винилови настилки:


1. Издръжлив под с ефектен вид

линолеум

Нестандартната подова настилка играе ролята на декорация и създава наситен фон за интериора. Неутралните нюанси на кафявото, съчетани в богата текстура, създават естествена и приятна атмосфера.


2. Винилова имитация на корк

линолеум

Всички знаем колко красив е коркът като материал за настилка, но и колко скъп е той. Усещането за топлина и уют го правят незаменим за пода във всяка стая в дома. Един по-евтин, но също толкова ефектен вариант са плочките от линолеум, наподобяващи корк. Те са още по-издръжливи на износване, надраскване и въздействие на вода от корка, без това да накърнява тяхната красота. Още повече, че разнообразието в дизайна им дава неограничени възможности за изграждане на интериорите.


3. Имитация на плочки от естествен камък

линолеум

Красотата на естествения травертин може да се постигне лесно с тези самозалепващи се плочки, всяка с размер 30 х 30 см. Те са лесни за поставяне, красиви са и са издръжливи като настилка, като едновременно с това си спестявате студенината на каменния под.


4. Издръжлива настилка с гъвкав дизайн

линолеум

Нестандартни плочки, позволяващи различни съчетания и дизайни, чиято гърбова част съдържа водо- и шумоизолираща бариера.


5. Релефна винилова настилка

линолеум

Тези релефни винилови плочки имитират вида на излъскан и щампован метал. Друг вид от тази серия представлява имитация на гранит, мрамор и бетон.


6. Разноцветен линолеум

линолеум

Разнообразието и гъвкавостта на дизайна са едни от предимствата на лимолеума. Той се предлага в ярки и нестандартни цветове, ефектни текстури и красиви щампи.


7. Индивидуални решения

линолеум

Заради сравнително ниската си цена и голямо разнообразие различните видове линолеум могат да се съчетават помежду си в разнообразни дизайни по Ваш вкус. Можете да смесите цветовете и текстурите в различни форми и в различно съотношение.


8. Издръжлива настилка със стил

линолеум

Красотата се среща с практичността, съчетавайки елегантен вид с предпазен слой за повече издръжливост.


Източник: kitchenbathideas.com







24 ноември 2009 21:24 | 8 идеи за ванилова подова настилка
От: tnya kostadinova
прекрасно и евтино
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
винил, линолеум, подови настилки

Забележка: Статиите в сайта са публикувани, за да Ви дадат обща насока и идеи по отношение на показаните проекти. Comfort.bg не носи отговорност за евентуални инциденти по време на работата. Ако не сте достатъчно уверени в способността си да извършите определена дейност или проект, моля консултирайте се със специалист. По време на работа винаги взимайте необходимите предпазни мерки и четете внимателно инструкциите върху опаковките на продуктите. Винаги съобразявайте конкретните проекти с характеристиките на Вашия дом и собствените си умения.

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg