фирми продукти
представяме
работа
 
Нестандартни тиквени декорации за Хелоуин

Макар да не е традиционен за нашите ширини, всички ние знаем какво представлява есенният празник Хелоуин, който в САЩ празнуват в края на месец октомври. Традицията там е празничната декорация да включва изкусно гравирани тикви с тематични шарки.

Хелоуин
Надпис върху тиква – Trick Or Treat ("Гаден номер или вкусотия") – това е изречението, с което децата обикалят по къщите в навечерието на празника, за да получат сладкиши, бонбони и други вкусни неща.


Подобно на нашите тиквени фенери, тази декорация се гравира в кората, а вътрешността на тиквите се маха, за да се постави в тях свещ или безжична лампичка. Крайният резултат обикновено е много красив и интересен, като често могат да се видят някои доста изкусни "творби". Дори да не сте привърженик на самия празник, тези творения на изкуството няма как да Ви оставят безразлични, дори само, за да се насладите на красотата им. Вижте как обикновеният шаблон за декорация бива претворен върху тиквите.


Страховит паяк

Хелоуин Хелоуин

Паяжината е изрязана върху кората на тиквата, а самият паяк е изрисуван или е под формата на стикер.


Прилепи на фона на нощно небе

Хелоуин Хелоуин

Прилепите са изрисувани или са под формата на стикер,а луната и звездите светят, когато във фенера се поставят свещи.


Обладаният замък

Хелоуин Хелоуин

И тук луната засиява, когато във фенера се поставят свещи. По същия начин светят и прозорците на замъка, който е изрисуван или под формата на стикер.


Вещица на летяща метла

Хелоуин Хелоуин

Фигурата на вещицата е изцяло гравирана в тиквата, а кръгът около нея представлява светещата пълна луна.


Котка с тиква

Хелоуин Хелоуин

Тук тиквата - фенер е гравирана вътре в образа на котката, която представлява зловещият помощник на вещиците.


Тикви в тиквата

Хелоуин Хелоуин

Отново интересен ефект от типа "образ в образа", като тук във фенера са издълбани няколко различни образа на тиквени "лица", всяко с различна гримаса.


Котка на луната

Хелоуин Хелоуин

Тази зловеща котка върху ограда е гравирана на фона на пълната луна, която засиява със запалването на тиквата – фенер. Допълнителна декорация е светещата ограда и няколко прилепа, издълбани встрани от котката.


Тиква - вампир

Хелоуин Хелоуин

Повече забавна, отколкото стряскаща, тази семпла декорация оформя "лице" върху фенера, представляващо чудовище с вампирски зъби.


Кулата на тиквите

Хелоуин

Хелоуин

Хелоуин
Хелоуин

Хелоуин

Тази забавна декорация е направена от няколко различни тикви, закрепени една върху друга. Най-долната част представлява смешно личице, по-нагоре (върху 2 тикви) е изобразена зловещо наежена котка, а най-отгоре стоят "лицата" на зомби, вампир и чудовището на Франкенщайн.


Boo!!

Хелоуин Хелоуин

Тук страховитото възклицание "Буу" загубва своята зловеща сила, тъй като е съчетано с образа на малко усмихнато котенце.


Източник: bhg.com







22 юли 2010 14:20 | хихихи
От: Галя
хахаха прекрасни са, много обичам да дълбая тиква за Хелуин (въпреки, че не е наш празник)... тук намерих доста идеи. Благодаря :)
1 ]
1 резултат в 1 страница


ключови думи
тикви, Хелоуин, нестандартна декорация

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg