фирми продукти
представяме
работа
 Строителство - януари 2020Comfort.bg Comfort.bg Бюлетин Строителство - януари 2020 г. Comfort.bg
 
 

Уважаеми потребители на Comfort.bg,

Представяме ви нашето месечно издание на бюлетин "Строителство", в който можете да се запознаете с най-новите обекти, представени фирми и новини от бранша в портала за строителство и архитектура Comfort.bg.

 :. ПРЕДСТАВЯМЕ
 

Джазмин - хармония от дизайн и технология

Джазмин - хармония от дизайн и технология

Дизайн и технологии се срещат, за да дадат на света на интериорния дизайн решение, което обединява естетика и функция в едно. Линията DIVA True Cement™ са продукти от ново поколение, съчетаващи в себе си както класически, така и ултрамодерни декоративни бои и мазилки, които в същото време имат сертифицирана термоизолираща функция, която осезаемо подобрява комфорта в помещенията.

Най-новият продукт от линията DIVA TRUE CEMENT™ е Jasmine (Джазмин) - патентована цимент-полимерна мазилка, с доказан топлоизолиращ ефект. Разнолика като другите продукти от линията, с тази мазилка можете да постигнете много декоративни ефекти, но това, с което ще ви плени, е прекрасният ефект травертин. Релефът се оформя с лекота, а чудесните цветове, в които се предлага, придават дълбочина на формите.

А ако искате да сте на гребена на вълната в интериорния дизайн, с нея можете да постигнете отлична имитация на груб бетон или най-актуалния в момента полиран черен мрамор, без да се лишавате от топлината в помещенията.

 

 :. НОВИНИ
 

С 10 млн. лв. правим карта на сеизмичния риск в страната

С 10 млн. лв. правим карта на сеизмичния риск в страната

До края на 2025 г. трябва да се изработи карта на сеизмичния риск в страната. Ангажимент за това има Агенцията по геодезия, картография и кадастър. Това каза зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Валентин Йовев в телевизионно интервю, информират от МРРБ.

Министерството вече е утвърдило Методиката за анализ, оценка и картографиране на сеизмичния риск на страната, стана ясно от думите на зам.-министъра.

Средствата, които са необходими, са около 10 млн. лв. и осигуряването им ще се търси от бюджета. В картата ще бъде отразено описанието на всяка сграда в страната и това, как би "реагирала" при даден вид земетресение.


Строителството на сгради расте с 6% за година
89 307 евро средно за двустаен апартамент в София
За две години: 2200 улици в София с нов асфалт


За нас | Представяме | Интересно | Календар | Обяви | Работа
 

 :. ФИРМИ

 :. ПРОДУКТИ

Импрегниран дървен материал

Импрегниран дървен материал

Индустриални настилки

Индустриални настилки

Аквабит 2 - течна гума

Аквабит 2 - течна гума

WC контейнери

WC контейнери

Стенни и покривни профили

Стенни и покривни профили

Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg