фирми продукти
представяме
работа
 Обзавеждане - юни 2019Comfort.bg Comfort.bg Бюлетин Обзавеждане и оборудване - юни 2019 г. Comfort.bg
 
 

Уважаеми потребители на Comfort.bg,

Представяме ви нашето месечно издание на бюлетин "Обзавеждане и оборудване", в който можете да се запознаете с полезни статии, нови продукти и представени фирми в портала за мебели, строителство и архитектура Comfort.bg.

 :. ИДЕИ ЗА ДОМА
 

11 интересни тераси

11 интересни тераси

Даже да не притежавате къща с просторна веранда или балкон, можете да разгледате тези интересни тераси, от които всеки би могъл да почерпи вдъхновение за създаването на уютна обстановка на открито.

В зависимост от нейната големина, на терасата могат да се поместят кресло, маса за кафе, барбекю, зеленина, кът за игри. Ако обичате да събирате тен, част от терасата трябва да е открита, а онези, които предпочитат да четат на сянка, е необходимо да предвидят чадър или сенник.

1. Такава морска гледка е достатъчна, за да харесате терасата, която е частично окъпана в слънчева светлина. Обикновените екстериорни столове и дървената маса са позиционирани на шарена сянка, върху лесна за почистване керамична настилка, като оформят страхотна зона за разговори и интересна книга.

 

 :. ПОЛЕЗНО И ИНТЕРЕСНО
 

9 стратегии за декорация на интериора

9 стратегии за декорация на интериора

Когато обзавеждате и декорирате дома си, Вие влагате в интериорите собствения си вкус и индивидуалност. Създаването на дизайна обаче не е толкова лесна задача, тъй като елементите в него постоянно си взаимодействат. Вижте няколко стратегии, с които да постигнете съвършения интериор.

Стратегия 1: Избирайте предмети със значение

Когато декорирате, стремете се не просто да пълните интериора, а да го изпълвате със символика. Търсете елементи, които изразяват Вашата индивидуалност и вкусове, и които Ви карат да изпитвате приятни емоции.


5 тайни за функционално антре
Цветни идеи за спалнята
14 издръжливи на горещини растения за лятната градина


За нас | Представяме | Интересно | Календар | Обяви | Работа
 

 :. ФИРМИ

 :. ПРОДУКТИ

Блиндирани врати

Блиндирани врати

Алуминиеви радиатори Proteo

Алуминиеви радиатори Proteo

Плъзгащи се врати

Плъзгащи се врати

Градински мебели от ратан

Градински мебели от ратан

Градинска чешма

Градинска чешма

Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg