фирми продукти
представяме
работа
 Обзавеждане - март 2019Comfort.bg Comfort.bg Бюлетин Обзавеждане и оборудване - март 2019 г. Comfort.bg
 
 

Уважаеми потребители на Comfort.bg,

Представяме ви нашето месечно издание на бюлетин "Обзавеждане и оборудване", в който можете да се запознаете с полезни статии, нови продукти и представени фирми в портала за мебели, строителство и архитектура Comfort.bg.

 :. ПРЕДСТАВЯМЕ
 

10 оригинални интериорни идеи за вашия дом с блокчета YTONG

10 оригинални интериорни идеи за вашия дом с блокчета YTONG

Възможно ли е да се сдобием с дома, за който винаги сме мечтали – модерен, уютен, функционален и с грижа за природата, без да се налага да търсим и влагаме средства в нов такъв? Да, възможно е и отговорът се нарича YTONG! Лесен и удобен за използване, той върши чудеса както при цялостно изграждане на нови сгради, така и когато с него се правят преустройства и реновации на жилища, които вече са построени.

Освен за преградни стени, надстройки и пристройки, блокчетата от клетъчен бетон са превъзходен помощник и при реализирането на разнообразни интериорни идеи. Необходимо е само въображение, останалото те ще свършат сами! С тях стилно и прецизно могат да бъдат облицовани и коригирани всякакви несъвършенства и проблемни зони в помещенията.

 

 :. ПРЕДСТАВЯМЕ
 

Austrotherm Фасадни профили

Austrotherm Фасадни профили

Фасадните профили Austrotherm предлагат многобройни варианти за оформлението както на нови сгради, така и за реставрацията на стари. Профилите от експандиран полистирен (EPS) придават неповторима визия и индивидуалност на всяка фасада.

Фасадните профили Austrotherm се характеризират със здравина, гъвкавост и лесна обработка. За производството им се използва EPS с високи якостни характеристики, а покритието им е изградено от еластична защитна обмазка. При тях не е необходима никаква допълнителна и специална обработка. Фасадните профили Austrotherm са устойчиви на всякакви климатични условия и атмосферни влияния.


Пролетни идеи за освежаване на интериора
Акценти в банята
Как да създадем устойчива градина


За нас | Представяме | Интересно | Календар | Обяви | Работа
 

 :. ФИРМИ

 :. ПРОДУКТИ

Сензорен промо комплект на LIV

Сензорен промо комплект на LIV

Вграден гардероб

Вграден гардероб

XPS пана серия Retro

XPS пана серия Retro

Врати по поръчка

Врати по поръчка

Градинска чешма

Градинска чешма

Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg