фирми продукти
представяме
работа
 

Шумоизолационни плочи

За контакти: Аустротерм България ЕООД

Шумоизолиращите плочи от EPS на Austrotherm са лесни за използване, имат широко приложение и гарантират тишина, спокойствие и комфорт на вас и вашите близки.


Austrotherm България предлагат общо четири модела шумоизолационни плочи. Ако искате да се наслаждавате на тишина и спокойствие в дома си или на работното си място, не се колебайте да се доверите на висококачествените продукти на Аустротерм България.


- Austrotherm EPS T650 – Изолация от ударен шум


Тези плочи от EPS се използват за изолация от ударен шум и издържат на много високи натоварвания – до 650 кг/м2. Могат да се прилагат под подово отопление или под плаваща замазка. Плочите Austrotherm EPS T650 имат добри топлоизолационни свойства и изключително лесна обработка.


- Austrotherm EPS T650 Plus – Изолация от ударен шум


Austrotherm EPS T650 Plus e графитна плоча от експандиран полистирол за изолация от ударен шум с повишено топлоизолационно действие при натоварвания до 650 кг/м2. Тя се характеризира с отлични топлоизолационни свойства, лесна обработка, както и с това, че не съдържа вредни за околната среда и здравето компоненти. Прилага се под плаваща замазка или под подово отопление.


- Austrotherm EPS T 1000 Изолация от ударен шум


Austrotherm EPS T 1000 e плоча от експандиран полистирол за изолация от ударен шум при натоварвания до 1000 кг/м2. Може да се използва под суха и плащава замазка, под подово отопление и индустриални подове. Плочата е с повишена устойчивост на натоварване и отлични топлоизолационни свойства.


- Austrotherm EPS T 1000 Plus Изолация от ударен шум


Графитната плоча от EPS Austrotherm EPS T 1000-Plus е предназначена за изолация от ударен шум с повишено топлоизолационно действие при натоварвания до 1000 кг/м2. Плочата е с отлични топлоизолационни свойства и повишена устойчивост на натоварване. Тя не поглъща вода и не съдържа вредни за здравето и околната среда компоненти. Може да се прилага под суха и плаваща замазка, под подово отопление и под индустриални подове.

Публикувано на: 9 ноември 2015
посещения: 7492
ключови думи
продукти от EPS, шумоизолация, звукоизолация, шумоизолационни материали, материали за звукоизолация


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg