фирми продукти
представяме
работа
 

Продукти от EPS

За контакти: Аустротерм България ЕООД

Експандиран полистирол (EPS) е топлоизолационен материал, който успешно се използва за изолация на: покриви, тавани, стени, подове на офиси и жилищни сгради, както и за училища, болници и всякакъв друг вид сгради.


Austrotherm България е лидер в производството на изолационни плочи и продукти от EPS. Чрез използването на материали от EPS лесно можете да намалите разходите си за електроенергия и отопление и да създадете комфорт и уют за цялото семейство.


В продуктовата гама на Austrotherm България ще откриете голямо разнообразие от топло- и шумоизолационни плочи, които могат да се използват за изолация на всички стени и подове на вашето жилище. Освен тях, в асортимента на Austrotherm ще откриете и богата гама от други продукти от EPS, които имат разнообразно приложение и функции:


- Austrotherm EPS Обкантваща лента – тя се използва за запълване на разделящи фуги между замазка и стена, касите на вратите и е изключително ефективен шумоизолиращ разделител.


- Austrotherm EPS Оставащ кофраж – това е готов топлоизолационен кофражен елемент, който предлага оптимална термоизолация на термомостове и бързо и лесно се залепва към всякакъв вид зидария.


- Austrotherm EPS Наклонен покрив и Наклонен покрив PLUS – това са устойчиви на натиск топлоизолационни плочи с наклон от експандиран полистирол, които служат за намаляване теглото на покрива, образуване на наклон за безпроблемно отводняване на покрива, избягване на термомостове, широкоплощен формат.


- Austrotherm EPS 150 Изолация върху греди – този топлоизолационен елемент се характеризира с висока устойчивост на натиск и се използва за изолация върху греди.


- Austrotherm Klemmfix Изолация между греди – това е продукт от EPS, който се отличава с много високи топлоизолационни характеристики и се използва за изолация за пространствата между греди.


- Austrotherm EPS Оформяне на кант – чрез този материал можете много лесно и безпроблемно да оформите кант на топлоизолационните плочи от EPS.


- Austrotherm EPS Декоративни форми EPS може да се изреже по желание на клиента в най-различни големини и форми. Продуктите намират приложение при изграждане на панаирни щандове, в изложбени зали, за художествени произведения и др.

Публикувано на: 9 ноември 2015
посещения: 6948
ключови думи
продукти от EPS, експандиран полистирол, термоизолация, шумоизолация, топлоизолация


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg