фирми продукти
представяме
работа
 

Поцинкована ламарина

За контакти: Новотехпром ООД

Ламарината - това са тънки метални листове, с които се работи лесно. Те безпроблемно могат да се оформят и изрязват по желания начин. По-тънките листове биват наричани фолио, докато по-дебелите се наричат плочи. Ламарината се продава навита на рулони или на листове. Тя намира широко приложение в много сфери от живота.

Новотехпром ООД предлага ламарина на рулони - пластифицирана и поцинкована, която варира по отношение на дебелина (0,35 / 0,4 / 0,5 / 0,6 / 0,7 / 0,8 / 0,9 / 1 / 1,1 / 1,2 / 1,4 / 1,5 / 2 / 2,5 / 3 / 4 мм), а също и по отношение на ширина (1000 / 1250 / 1500 мм). Предлаганите от фирмата рулони тежат между 4 и 8 тона, като има възможност за пренавиване на по-малки рулони при желание от страна на клиента. Рулоните са с вътрешен диаметър 508/ 610 мм.

Пластифицираната ламарината се предлага с покрития в разнообразни цветове. Освен матполиестерни покрития, има опция и за декоративни покрития като инокс, фурнир, махагон и т.н.

Предлаганите от Новотехпром ООД рулони имат както декларация за съответствие, така и сертификат за качество. Фирмата внася ламарина от Италия, Австрия, Румъния и Македония. Количествата ламарина в складовете на фирмата надхвърля 15000 тона.

Продуктовата гама на Новотехпром включва: 

Публикувано на: 27 януари 2015
посещения: 8990
ключови думи
ламарина, пластифицирана ламарина, поцинкована ламарина, ламарина на рулони, листове ламарина


Свързани продукти
  


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg