фирми продукти
представяме
работа
 

Плочи Austrotherm Uniplatte

За контакти: Аустротерм България ЕООД

Austrotherm Uniplatte е водоустойчива, топлоизолираща и стабилна плоча, предназначена специално за основа при облицоване с керамични плочки. Тя може да бъде използвана при изграждането на всякакви мокри помещения - бани, душове, тоалетни, SPA центрове и т.н.

Плочите Austrotherm Uniplatte са изградени от екструдиран полистирол с двустранно покритие от шпакловъчна маса с добавка на пластификатори и армирана с мрежа от стъкловлакно. Добрите свойства на плочите Austrotherm XPS осигуряват предимство при особено високи натоварвания вследствие на натиск и/или влага. Това важи преди всичко за областта на пода, независимо дали става дума за мазето, под подово отопление или под подовете на плувни басейни, в помещения с душове или в банята.

Вложените материали правят крайния продукт изключително водоустойчив и позволяват отличното му прилепване към всяка повърхност. Плочите Austrotherm Uniplatte предлагат многообразие от варианти за оформление.

Плочите от серията Austrotherm Uniplatte са с готово покритие, което ги прави идеални за основа при полагане на плочки. Наред с това, те осигуряват отлична топлоизолация. Заради лесната обработка, без много усилия могат да бъдат направени всякакви мебели за баня, шкафове за мивки, разделителни стени и др.

Сред продуктовата гама на Аустротерм България ЕООД ще откриете:

- Austrotherm Uniplatte;
- Austrotherm Uniplatte L-/U-Винкел;
- Austrotherm Uniplatte Елемент за вана;
- Austrotherm Шайба за изолационни плочи;
- Austrotherm Дюбел за UNI-Елемент за вана;
- Austrotherm Подова плоча за баня.

Публикувано на: 10 август 2015
посещения: 7141
ключови думи
екструдиран полистирол, изолационни плочи, топлоизолационни плочи, обзавеждане за баня, изолация


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg