фирми продукти
представяме
работа
 

Плочи Austrotherm Resolution

За контакти: Аустротерм България ЕООД

Austrotherm Resolution е нов вид топлоизолация от резолова твърда пяна. Със своята отлична топлопроводимост от 0,022 W/(mK) този продукт е най-доброто решение за затваряне на тесни пространства и гарантира най-голямо спестяване на място. Топлоизолациoнните плочи Austrotherm Resolution имат няколко ключови предимства:

- супер изолиращи – над 40% по-добър изолационен ефект
- супер тънки – пестящо място изолационно решение
- иновативна изолационна технология
- бързо и лесно обработване
- пестене на тегло – много по-леки от обикновени плочи

Austrotherm Resolution фасади

С топлоизолациoнните плочи Austrotherm Resolution фасади се спестяват ценни квадратни метри от жилищното пространство. Благодарение на чудесните топлоизолационни стойности с Austrotherm Resolution места като тесни коридори, балкони и входни зони вече не е нужно да бъдат лишавани от качествена топлоизолация. Освен това чрез саниране могат оптимално да се изолират стрехи и тавани, без да е нужен ремонт.

Austrotherm Resolution плоски покриви

Една сграда губи до 30% топлина от плоските покриви. Austrotherm Resolution е перфектното топлоизолационно решение на този проблем. Средната височина на изолационните плочи, необходими за таван, е около 55 см. Но Austrotherm Resolution предлага 30 см височина, с което се спестяват средства и същевременно качеството е безупречно. Плочите Austrotherm Resolution плоски покриви и подове са тънки и здрави и помагат да се спечели допълнителна височина.

Austrotherm Resolution скатни покриви

При скосени тавани качествената топлоизолация се грижи за комфортния климат в основните помещения. Затова Austrotherm Resolution скатни покриви се отличават с изключителната си здравина – допустимата сила на натиск е 3,000 кг/м2. Тези плочи се прилагат в уникалната по рода си отворена за дифузия рафтова изолационна система.

Austrotherm Resolution подове

Супер тънките плочи Austrotherm Resolution подове идеално задоволяват високите нужди за топлинна защита с минимална височинна конструкция. Този продукт е с практични размери от 1000 х 500 мм дължина и различни варианти за дебелина от 30 до 300 мм.

Публикувано на: 10 август 2015
посещения: 9710
ключови думи
топлоизолация, топлоизолациoнни плочи, топлоизолация на покриви, топлоизолация на подове, топлоизолация на фасади


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg