фирми продукти
представяме
работа
 

Изолационни термопанели

За контакти: Новотехпром ООД

Термопанелите представляват изолационни панели, които се делят на два вида – покривни и фасадни. С тях се осигурява топлоизолация, която се отличава с високо качество, и това дава възможност за пестене на енергия. При стенните, или фасадни панели, се прави сглобка и са възможни два варианта – открит или скрит монтаж. Покривните панели пък се предлагат с 3 или 5 ребра.

Новотехпром ООД предлага изолация от PUR полиуретан, както и от MW минерална вата. Фирмата предлага панели с различна дебелина, с ширина от 1 м и дължина по размери, съобразени с желанията на потребителя. Продуктовият асортимент включва панели с различни шарки. Дебелината на използваната ламарина също е съобразена с изискванията на отделния клиент. Бройката на пакетираните панели варира в зависимост от типа панел, а също и от неговата дебелина.

Продуктовата гама на Новотехпром ООД включва следните стенни термопанели:  • пенополиуретанови панели W1000 за скрит монтаж;

  • пенополиуретанови панели W1000 за открит монтаж:
    Двата вида са подходящи за сглобяеми къщи, жилищни и офис сгради, складове, фургони и т.н.; монтират се лесно и бързо, като при скрития монтаж сглобката не се вижда, докато при открития се вижда.

  • с минерална каменна вата TFACE S MW - използват се за скрит монтаж.

  • с минерална каменна вата TFACE T MW - използват се за открит монтаж.


Асортиментът от покривни термопанели включва:


Публикувано на: 27 януари 2015
посещения: 12012
ключови думи
термопанел, термопанели, покривни термопанели, фасадни термопанели, изолационни панели


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg