фирми продукти
представяме
работа
 

Хладилна техника

За контакти: Новотехпром ООД

Хладилната техника намира широко приложения в домове, заведения, супермаркети, в хранително-вкусовата промишленост и т.н. Новотехпром ООД е водещо име на пазара на хладилна техника и автоматика.

Фирмата предлага полухерметични едностъпални компресори, нискотемпературни двустъпални компресори, буксови и винтови компресори на марката Bitzer; средно- и нискотемпературни компресори на Danfoss Maneurop; херметични компресори, подходящи за неголеми камери и хладилни витрини на Aspera. Асортиментът включва още въздухоохладители на Roller и въздушни кондензатори и въздухоохладители на Lu-Ve Contardo; пластинчати топлообменници на Gea Ecobraze; кожухотръбни кондензатори, изпарители, топлообменници и охладители за масло на ETA EST; осеви вентилатори за температури до 30 градуса на Hidria Rotomatika; турбинни вентилатори на Shevan.

Новотехпром ООД има на склад водни таванни и подпрозоречни конвектори, подходящи за отопление на жилища, хотели, произвоствени предприятия и др. Продуктовият каталог включва още водни конвектори – касетъчни и стенни, и системи за отопление и охлаждане от производителя Phnix; топлообменници на Luvata, подходящи както за чилърни ситеми, така и при производство на колбаси, а също и в млечната и сладкарската промишленост. Фирмата предлага топлообменници, ресивери и течноотделители на Shine Year; маслоотделители на Temprite; хладилни агрегати за нискотемпературни и среднотемпературни камери; въздухоохладители; средно- и нискотемпературни моноблокове, които могат да се използват в ресторанти и магазини и се монтират лесно.

Сред продуктите на фирмата могат да се открият още автоматика от Danfoss, подходяща за индустриална употреба: вентили, пресостати, термостати, аксесоари и др.; инструменти от Shine Year; манометрични блокове и манометри, тръборези, тръбогиги, експандери, кранове, маркучи, обков за врати на хладилна техника, гайки, щуцери, накрайници и мн. др.

Публикувано на: 30 януари 2015
посещения: 5395
ключови думи
хладилна техника, хладилна автоматика, автоматика, хладилна инсталация, хладилни инсталации


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg