фирми продукти
представяме
работа
 

Austrotherm Фасадни профили

За контакти: Аустротерм България ЕООД

Фасадните профили Austrotherm предлагат многобройни варианти за оформлението както на нови сгради, така и за реставрацията на стари. Профилите от експандиран полистирен (EPS) придават неповторима визия и индивидуалност на всяка фасада.

Фасадните профили Austrotherm се характеризират със здравина, гъвкавост и лесна обработка. За производството им се използва EPS с високи якостни характеристики, а покритието им е изградено от еластична защитна обмазка. При тях не е необходима никаква допълнителна и специална обработка. Благодарение на изключителната си устойчивост, фасадните профили Austrotherm са устойчиви на всякакви климатични условия и атмосферни влияния.

Фасадните профили Austrotherm намират отлично приложение при ремонта, санирането и възстановяването на автентичния дух на стари сгради. Именно класическите фасади са най-засегнати от атмосферните влияния и времето. За разлика от пясъчните и каменни профили, чиято изработка в оригинал е изключително скъпа, фасадните профили Austrotherm предлагат едно икономично и лесно за реализация решение.

Чрез фасадните профили Austrotherm имате възможността да постигнете индивидуално оформление за всяка фасада. Специалистите на Аустротерм България ЕООД могат да изработят и профили по чертеж на клиента. Това прави вариантите за изпълнение ограничени единствено от вашите желания и въображение.

Аустротерм България ЕООД предлага богата гама от:

- Профили за рамкиране на врати и прозорци;
- Подпрозоречни и обкантващи профили;
- Корнизи;
- Декоративни елементи.

Фасадните профили Austrotherm са изключително лесни за работа. Рязането им следва да се извършва прецизно със специален трион за скосяване - или къс трион, зеге или нож. Залепянето им върху основата става с обикновено фасадно лепило, а в областта на челата с Austrotherm PU - фугиращо лепило.

Оформлението на фасади с профили от EPS е перфектен начин да обновите визията на всяка сграда.

Публикувано на: 10 август 2015
посещения: 11116
ключови думи
фасадни профили, декоративни елементи, корнизи, обкантващи профили, профили от EPS


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg