фирми продукти
представяме
работа
 

Austrotherm EPS - Стиропор

За контакти: Аустротерм България ЕООД

Експандираният полистирол (EPS) е иновативен топлоизолационен материал, който намира широко приложение в множество етапи от изграждането на сгради и съоръжения. Още от 1950 г. насам са известни отличните изолационни качества на материала, но през последното десетилетие неговите приложения значително нарастват.

Austrotherm EPS успешно се прилага като фасадни изолационни плочи, топло- и шумоизолационни плочи, изолация върху греди, оставащ кофраж, както и направата на наклонени покриви и декоративни форми. Богатата гама от продукти дава възможност да бъде избран най-адекватният за конкретните строителни нужди вариант.

Дълготрайна топлоизолация:
EPS запазва своите топлоизолационни свойства за период от над 20-30 години. Материалът не губи своите качества при температури от -20°С до +50°С, както и в условията на резки климатични промени. Топлоизолацията с EPS позволява на стените да "дишат".

Отлична влагоустойчивост:
Austrotherm продуктите от EPS, използвани при изграждането на покриви, гарантират отлична влагоустойчивост, дори и в условията на продължителни, студени и влажни зими.

Екосъобразен материал:
Продуктите Austrotherm EPS подлежат на рециклиране. Те не съдържат и не отделят вредни вещества, което ги прави безвредни за човека и околната среда. За производството на EPS се използва малко енергия и не се натрупват замърсявания.

Енергоефективен материал:
Влагането на Austrotherm EPS намалява потреблението на електроенергия. Това ще ви позволи значително да намалите разходите за отопление.

Разнообразие от решения:
Технологията на работа с EPS дава възможност за производството на плочи с различни размери, дебелина, плътност и други характеристики.

Austrotherm EPS е материал с доказано качество, от години прилаган успешно в областта на строителството.

Публикувано на: 10 август 2015
посещения: 9777
ключови думи
топлоизолационни плочи, фасадни профили, изолация, покривна изолация, експандиран полистирол


Свързани продукти


Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg