фирми продукти
представяме
работа
 
Грундът - стабилната основа за всеки ремонт!

Когато стане въпрос за боядисване, независимо дали стените са вече боядисани или нови, първата стъпка винаги е грундът. Този първи и на вид не толкова важен етап от ремонта всъщност полага основата на добрите крайни резултати. Защо грундът е толкова важен?

  • Грундовете осигуряват отлична адхезия към различни строителни основи като бетон, циментови замазки, вароциментови и гипсови мазилки, гипсокартон и други. Това означава, че нанесените след това слоеве боя ще прилепнат добре към основата и няма да се надуят, напукат или обелят.
  • Грундовете изравняват попиващата способност на повърхността. По този начин гарантират равномерното нанасяне на боите, без петна. Освен това с по-малко боя ще успеете да боядисате по-голяма площ.
  • Грундовете имат висока проникваща способност. Прониквайки добре в основата, те я заздравяват. Това е особено важно за по-стари стени и тавани, които с течение на времето са започнали да се ронят. Ако основата се рони, заедно с ронещите се частици ще паднат и новите слоеве боя.
  • Специалните грундове ще ви помогнат да заличите жълтите петна по стените, които иначе отново избиват през новоположените слоеве боя.
  • Грундовете съхнат бързо. Това означава, че няма да забавят ремонта, а само ще гарантират по-добрите резултати.

Предлагаме на Вашето внимание няколко грунда на италианската фирма АТРИА.

Най-продаваният и предпочитан от нашите клиенти грунд е Isoacril (Изоакрил). Той е дълбокопроникващ акрилен грунд за импрегнация на външни и вътрешни повърхности. Изоакрил е съставен от смоли с размери на молекулите под 0,1 микрон. Тази характеристика осигурява висок коефициент на проникване и висока степен на консолидиране на основата даже при голямо разреждане. Блокира деградирането на вароцимeнтовите основи, уеднаквява абсорбиращата способност на основата, като по този начин повишава еднаквостта на следващите слоеве вододисперсионни бои и полимерни мазилки. Нанася се в един слой, като предварително трябва да се разреди 1:10 с вода (1 литър грунд се добавя в 10 литра вода). И най-важното, този продукт няма да натежи на бюджета Ви, тъй като цената е само 0,23 лв./кв.м.

Isoacril (Изоакрил) - дълбокопроникващ акрилен грунд
Друго отлично решение е Isolmur (Изолмур). Isolmur е дълбокопроникващ грунд за импрегнация на външни и вътрешни повърхности. Уеднаквява абсорбиращата способност на основата, като по този начин повишава еднаквостта на следващите слоеве вододисперсионни бои, пластични мазилки и улеснява залепването на тапети. Специалната му формула осигурява висок коефициент на проникване и висока степен на консолидиране на основата даже при голямо разреждане. Нанася се в един слой, като предварително трябва да се разреди 1:5 с вода (1 литър грунд се добавя в 5 литра вода). А цената е само 0,29 лв./кв.м.

Isolmur (Изолмур) - дълбокопроникващ грунд
Ако повърхността се рони силно или има стара варова шпакловка или нанесена варова боя, най-доброто решение е Murofix (Мурофикс). Това е грунд с разредител, който прониква в дълбочина, като по този начин ограничава повърхностното ронене. Грундът фиксира основата, без да я запечатва. Притежава отлична паропропускливост и може да се нанася дори и при температури под 0°С. Използвайки този грунд си спестявате шкурене за отстраняване на варовата боя, свързано с много труд и прах. За отличните му качества, цената е повече от добра - 1,11 лв./кв.м.

Murofix (Мурофикс) - дълбокопроникващ, консолидиращ и изолиращ грунд с разтворител
Често срещан проблем са петната по стените. Те остават след течове, от ръжда, никотин и т.н. За съжаление колкото и да ги боядисвате, сякаш на инат, отново избиват по повърхността. За този проблем предлагаме изпитано в годините решение – Antiumido (Антиумидо). Антиумидо отлично покрива петна от течове, ръжда, мазнини, солни отлагания. Съставът на продукта осигурява отлична еластичност и прилепване към основата, както и висока хидрофобност. Осигурява сигурна бариера за проникване на влага и вода към основата и по този начин я предпазва от образуване на плесен и мухъл, а петната остават само лош спомен. Цената на кв.м. е 1,80 лв.

Продуктите на Атриа са предпочитани както от професионалистите, така и от крайните клиенти заради отличното им качество, тяхната икономичност и лекотата на полагане.

Фирма "АТРИА" притежава международно валидни сертификати ISO 9001 и ISO 14001 за фирмената система за управление на качеството и опазване на околната среда. Тези сертификати са гаранция за високото технологично ниво на произвежданата продукция, спазване на строгите изисквания за опазване на околната среда и осигуряване на безопасност на труда при нанасяне на покритията.

Продуктите можете да закупите от официалния вносител - фирма Атри ЕООД.


4 юни 2021 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Атри, грундове, грунд, акрилни грундове, италиански грундове


още от категорията бои, лакове, китове

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg