фирми продукти
представяме
работа
 
Декоративен под Atriafloor One - претвори дома

Когато декорираме ново жилище, имаме "бяло платно", на което можем да развихрим въображението си и да творим от нула. Но когато решим да обновим нашия дом, се сблъскваме с различни проблеми. Често след промяна на разпределението, функцията на едно помещение се променя коренно, а друго се явява "мозайка" от части от различни стаи.

В тази статия ще Ви представим чудесен начин да елиминирате разликите в подовите настилки в едно помещение, да обедините пространството и да създадете модерен и стилен интериор.

Преди началото на реновирането в помещението има три вида настилка – мозайка, бетон и циментова замазка, които трябва да бъдат подходящо грундирани, за да се осигури адхезията на следващите слоеве.

Първоначален изглед на помещението
Върху мозайката е положен бял епоксиден грунд Idrosem WP, а върху бетона и циментовата замазка - прозрачен епоксиден грунд Idrosem WP Trasparente.

Върху подовата настилка е положен епоксиден грунд
Следващият етап е да се изравни повърхността и да се елиминира разликата в нивата на старите подови настилки. За целта е положена 2 слоя изравнителна шпакловка Atriafloor Rasante One.

Положена е изравнителна шпакловка Atriafloor Rasante One
След като повърхността е изравнена, са положени два слоя декоративно подово покритие Atriafloor One.

Положено е декоративно подово покритие Atriafloor One
Последната стъпка е полагането на два слоя защитен финиш Atriapol мат. Помещението е с изцяло нова и модерна визия!

Изглед на настилката след полагането на защитен финиш Atriapol мат
Но освен че е идеално решение за ремонт, системата Atriafloor One има още много предимства. За разлика от всички останали декоративни системи с ефект на бетон, тя съдържа специални термодобавки. Благодарение на тези термодобавки в помещенията, в които е нанесена, се гарантират:

 • Икономия на енергия за отопление и охлаждане 20%;
 • Отлично антикондензно и антимухълно действие;
 • Елиминиране на термомостовете;
 • Равномерно разпределение на топлината във височината на помещението.

Термодекоративна система Atriafloor One
Единствено с термодекоративната система One можете да постигнете едновременно модерния ефект на бетон и едновременно с това да осигурите на обитателите здраве и топлинен комфорт в помещенията.

С термодекоративната система ONE могат да се реализират разнообразни декоративни ефекти и структури: полиран или матов цимент, камък, травертино и много други, а в комбинация с 36 земни цвята могат да се постигнат уникални ефекти. Индустриален дизайн за градската среда!

Основни характеристики на системата:

 • Може да се нанася върху всякаква повърхност – под, стени, таван;
 • Идеална както за вътрешни, така и за външни повърхности;
 • Двукомпонентен продукт (суха смес + течна смола);
 • Водоразредима смола - БЕЗ МИРИС!;
 • Лесно нанасяне;
 • Висока устойчивост на абразия;
 • Висока якост;
 • Дълъг експлоатационен живот.

Термодекоративна система Atriafloor One
Фирма "АТРИА" притежава международно валидни сертификати ISO 9001 и ISO 14001 за фирмената система за управление на качеството и опазване на околната среда. Тези сертификати са гаранция за високото технологично ниво на произвежданата продукция, спазване на строгите изисквания за опазване на околната среда и осигуряване на безопасност на труда при нанасяне на покритията.

Всички продукти са произведени в Италия в съответствие със строгите норми за екологичност и отговарят на последните изисквания на Директивите на Европейския съюз за съдържание на летливи органични съединения (ЛОС).

Продуктите на Атриа са предпочитани както от професионалистите, така и от крайните клиенти заради отличното им качество, тяхната икономичност и лекотата на полагане.

Продуктите можете да закупите от официалния вносител - фирма Атри ЕООД.


5 февруари 2021 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
Атри, подови покрития, декоративни подове, декоративни покрития, екологични покрития


още от категорията саморазливни подове

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg