фирми продукти
представяме
работа
 
Ефективни уреди за обдухване и за засмукване и раздробяване на STIHL - шампиони при почистването

Ергономични, мощни и със силна въздушна струя: уредите на STIHL за обдухване или за засмукване и раздробяване на шума ви помагат да въдворите бързо ред.

STIHL BG 86 - мощен бензинов уред за обдухване
През есента, когато много от листата на дърветата падат, почистването на зелените площи и асфалта изисква много работа. Това, което преди се събираше трудно с греблото, днес може да се свърши бързо с уредите за обдухване на шума. С подходящите аксесоари можете да ги използвате и за почистване на улуци от земята. В нашия асортимент предлагаме подходящия уред за различни изисквания, както бензинови модели с двигател 2-МIX, така и с акумулаторно задвижване, които са неоценими помощници на собствениците на къщи с дворове и на работещите в общински служби. Повечето от уредите ни за обдухване са така конструирани, че да се носят удобно на ръка. Но има и модели, които се носят на гръб, за работа на много големи терени и изпълняване на по-мащабни задачи.

STIHL BR 200 - много лек, носен на гръб бензинов уред за обдухване
Благодарение на вградения им шумозаглушител нивото на шум при бензиновите модели е ниско въпреки високата им мощност, което подпомага намаляването на емисиите на шум. Все пак в районите с наложени ограничения на шума препоръчваме изключително тихите акумулаторни модели. Въпреки че са най-тихите в асортимента ни, те са много мощни и са подходящи за задачи по почистване в жилищни квартали или около училища, болници, както и в паркови съоръжения, тъй като работят без кабел и вредни емисии.

STIHL BGA 57 - лек акумулаторен уред за обдухване
Невинаги греблото е най-доброто средство за отстраняване на опадалите на земята листа през есента. Листосмукачките на STIHL са пестяща време алтернатива, независимо дали ще ги използвате за почистване на двора, на паркови или зелени площи. Те всмукват шума и други отпадъци от естествени материали, надробяват ги посредством вградената звездочка за раздробяване и ги транспортират до чувала. Тъй като материалът е много фино надробен, може да бъде използван и за мулчиране. Нашите уреди за засмукване и раздробяване имат много висока смукателна мощност, оборудвани са с мощен бензинов или електродвигател и са подходящи за използване както на малки, така и на големи площи. Бензиновата листосмукачка на STIHL е правилният избор, когато от големи терени трябва да се отстраняват значителни количества шума и окосена трева. Оборудвана с двигател 2-МIX тя дава възможност за мобилна работа.

STIHL SH 86 - мощен бензинов уред за засмукване и раздробяване
Използването на електрически модел се препоръчва в райони с наложени ограничения на шума като жилищни квартали, около училища или болници. Благодарение на ниското му ниво на шум нашият електрически уред за засмукване и раздробяване е тих помощник на собствениците на къщи, но също така и на професионалистите. Това е в сила и когато се използва като духалка. Освен това той е лек, което дава възможност за продължителна употреба. Въпреки ниското си тегло и ниво на шум уредът има висока смукателна мощност и леките отпадъци от естествени материали като откъсната трева и листа на дървета се засмукват и надробяват бързо. Фиксаторът на кабела предотвратява неволно прекъсване на захранването с ток при изтегляне на кабела.

През есента, когато има значителен листопад или трябва да се събира шума от голяма площ се препоръчва тези естествени материали първо да се съберат на едно място. За тази цел всяка от нашите листосмукачки може да се използва и като духалка. Преоборудването на листосмукачката в духалка за листа става много лесно без използване на специален инструмент.

Така с нашите мощни уреди ще почистите по-лесно и бързо, отколкото на ръка с метла и гребло, независимо дали трябва да се справите с току-що окосената трева на поляната, тежката, мокра шума на пътя или да почистите отпадъците след голямо събитие или концерт. Уредите на STIHL за засмукване и раздробяване засмукват и надробяват мигновено, а духалките ни почистват бързо площите от шума или отпадъци.
Повече информация ще намерите на www.stihl.bg.

Автор: Андреас Штил ЕООД


11 септември 2020 - Comfort.bg
Няма коментари


ключови думи
STIHL, уреди за обдухване, уреди за засмукване, листосмукачки, духалки, градинска техника


още от категорията градинско оборудване

препоръчваме
интересно
албуми
новини
календар
полезни връзки
Сигурност и дискретност Условия за ползване   Начало Принтиране  
За нас Контакти Реклама Референции
  Created by Website.bg